Moja zona jest z domu Pecyna no i przy rodzinie ( 20 osób każdy o tym samym nazwisku) dzień przed ślubem z-------m tekst na cały regulator : Nareszcie będziesz miała normalne nazwisko... czyli Nowak.
Żebyście słyszeli eksplozje jazgotu jaka się o------a.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: śmiechłem z jeziorem bo też tak mam, że jak się nakręcę to mi mózg odejmuje. Przecież na tej nawigacji gdzie zapisywałeś lokalizację musiało by być to jezioro XD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: jak to czytam to się pocę. Po co się wiązać z takimi kobietami. Przecież ta pierwsza sytuacja jest nawet zabawna. Ja bym się śmiał i byłoby co opowiadać potem
No to się odwróciłem a tam z jakimś kolesiem wywiad robią i kamera go oświetla a ja za nim stoję, tak trochę z boku i zęby szczerzę
Siedzą baby w domu, winko sączą, czekają na północ, a ja bohater drugiego planu w TV
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Przypomniało mi się mirek który kręcił wideo jak kręcił teledysk dla jednego z polskich zespołów disco polo i główny wokalista zjawił się na planie z kochanką.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: moja ciotka się pyta jak moja siostra da nowonarodzonej córce na imię, odpowiadam że Karolina i że niezbyt mi się podoba....ciotka miała na imię Karolina tylko mówiło się na nią zawsze ciotka Karolka
Nareszcie będziesz miała normalne nazwisko... czyli Nowak.
Żebyście słyszeli eksplozje jazgotu jaka się o------a.
No trochę się nie dziwię, jakby moja była na festiwalu w Mrągowie też nie mógłbym na nią spojrzeć tak samo. ¯_(ツ)_/¯
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Przypomniało mi się mirek który kręcił wideo jak kręcił teledysk dla jednego z polskich zespołów disco polo i główny wokalista zjawił się na planie z kochanką.
Zaciekawiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora