Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Stary, a co może zdobyć mirek 25+ nawet jak dobrze wygląda i nawet jak ma 6/10 i zrobi sobie operację plastyczną na 10/10? Przecież laski po pierwsze, są tak wyobracane jak divy, są kosztowniejsze w utrzymaniu niż divy i emocjonalnie są wyprane z czegokolwiek co ofiarowały swoim ex. Sam mając 28 lat mogłem być od ostatnich trzech lat w związku ale myślisz, że zamieniłbym pracę zdalna, względny spokój i
  • Odpowiedz
eśli ktoś jest naprawdę brzydki to divy bedą jedyną możliwą opcją

@Gilboa: Nie trzeba być brzydkim, nawet przeciętny, albo ciut ładny jak przegapi okazję na pierwsze realcje będzie tylko kolejnym, więc wielu woli divy mimo mozlwiości na związek
  • Odpowiedz
GigantycznaKrowa:

pracę zdalna, względny spokój i divy na użeranie się z jedna przebolcowaną babą co chce tylko nudy, stabilizacji i zrobienia dziecka?

Albo bedziesz musial na sile zgrywac dynamiczniaka kochajacego podróże kluby i niemalże codzienne wyjścia na miasto bo inaczej przebodźcowana księżniczka z miejsca cię zostwi
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: typie mówisz do gościa który zarabia kilka średnich krajowych i od wielu lat chodzi na siłownie, chyba sam wiem lepiej co działa a co nie

Gdyby wystarczyło być ogarniętym życiowo już dawno byłbym w związku ze średnią laska 5-6/10 a zainstalowane są mną same grubaski 3/10. Po co mi taki kaszalot do utrzymania, który nawet mnie nie podnieci?
  • Odpowiedz