Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +75
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@Gilboa: Nie trzeba być brzydkim, nawet przeciętny, albo ciut ładny jak przegapi okazję na pierwsze realcje będzie tylko kolejnym, więc wielu woli divy mimo mozlwiości na związek
Albo bedziesz musial na sile zgrywac dynamiczniaka kochajacego podróże kluby i niemalże codzienne wyjścia na miasto bo inaczej przebodźcowana księżniczka z miejsca cię zostwi
Gdyby wystarczyło być ogarniętym życiowo już dawno byłbym w związku ze średnią laska 5-6/10 a zainstalowane są mną same grubaski 3/10. Po co mi taki kaszalot do utrzymania, który nawet mnie nie podnieci?
@AnonimoweMirkoWyznania: To wytłumacz nam (najlepiej pod kątem naukowym) jak ma taki podryw ma zadziałać, że laska mnie nie chce ale ją podrywam i nagle wzbudzam u niej pożądanie
Jak jestes takim toksykiem to zadne srednie krajowe ani silownia Ci nie pomogą
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: karmelkowa
---
---
---