berix1
berix1
  • adult
  • nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
65
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
b0b3r
@berix1: co ten Natan
139
g.....7
g.....7
@berix1: Sheeya ze swoją siostrą Natalią przed tym jak zmieniła płeć i imię na Natan
31
gracjan-rozenek
@RafDan: Musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
17
CzatownikzCzatowni
@niezdiagnozowany: Klaudusiek, pamiętam jak dawno temu streamowała na YT. No i to jest była Medusy
5
gracjan-rozenek
@RafDan: znowu leków zapomniałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5
R.....n
R.....n
@niezdiagnozowany: Nie dziwie sie ze mam cie zablokowanego, jak ty chcesz kupowac OF zeby ogladac twarz ktora jest powszechnie dostepna na IG xD
4
dracar
@berix1: piekło kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
CzatownikzCzatowni
@ebismolarek: przekonany byłem że była z ogrem, ale może i tak, to było dawno :D Ale fakt, też myślałem że ona to taka szara myszka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
LajtOdZeraDoMilionera
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
niezdiagnozowany
niezdiagnozowany
@berix1: kto to ta laska z prawej? Ona ma naprawdę taka buźkę czy tak niefortunnie tutaj wyszła? Boże, kto kupuje jej OF ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
0
R.....n
R.....n
@gracjan-rozenek: No tak, bo pisanie o czyjes twarzy, a nastepnie forumowanie pytania o to kto kupuje jej OF to oczywiscie dwie rozne rzeczy nie majace ze soba absolutnie nic wspolnego xD Ale patrzac na Twoj avatar i nick czego sie spodziewac wiecej xD
0
niezdiagnozowany
niezdiagnozowany
0
R.....n
R.....n
@gracjan-rozenek: przeproś i skasuj to ci pomoge
0
w.....6
w.....6
@berix1: w kobiecych wiezieniach dostajesz takie wspollokatorki do celi jak jestes frajerzyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
malinq
przeproś i skasuj to ci pomoge

@RafDan: skompromituj się jeszcze raz xd
0
R.....n
R.....n
@malinq: Jak Ty masz ujemne IQ to jak Ty chcesz mnie zrozumiec xD Kolejny zablokowany sapie, zero zdziwienia xD Ty pewnie jak Twoj ziomek myslisz ze ktos OF kupuje dla twarzy xD A teraz ladnie sap dalej, a ja i tak nie odczytam :)
0
e.....k
e.....k
@dracar: Kurde, Klaudusiek to mi się wydawała dziewczyna z dobrego domu. Aż tak nisko upadła? xD
Ona nigdy nie była z Medusą w związku to był tylko ship. Nie no, ale dupsko ma fajne.
@CzatownikzCzatowni: @niezdiagnozowany:
0
e.....k
e.....k
Ale fakt, też myślałem że ona to taka szara myszka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@CzatownikzCzatowni: no właśnie!
Ale ta Szyja to mi sie wybitnie nie podoba, ryjec ma jakis odpychający, Klaudusiek tutaj wyszla jak Natan, ale na innych ujeciach, mimo ze pulchna, to buzię ma ładną.
0
Bumelante
@berix1: coś tam ćwiczą dziewczyny widać
0