d.....u
d.....u
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
162
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
spere
Na głównej NA PRZYKŁAD nie znajdzie się żaden ISTOTNY news, który ma jakikolwiek pozytywny związek z PiSem.

@Thorrand: o, to podobnie jak na przykład z Łukaszenką. Albo Orbanem. Hmmm ciekawe dlaczego
58
ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl
@dnO_Oceanu: Chochoł za chochołem i urojenia. Wielu tu ostrzegało przed mobilizacją i mówiło, że mogą być problemy i jakoś nikt ich od onuc nie wyzywał XD
Cały czas toczy się tu dykusja o możliwej rosyjskiej ofensywie, skąd by miał pójść i co by miała na celu. Czy Białoruś czy może inny kierunek.
A ty tu wyskakujesz chochołem dla ludzi co nie śledzą tematu przy okazji bitwy o miasto oblegane przez pół
39
d.....u
d.....u
@Thorrand

Co do reszty – zgadzam się, i też mnie to w-----a. Na głównej NA PRZYKŁAD nie znajdzie się żaden ISTOTNY news, który ma jakikolwiek pozytywny związek z PiSem.

W sumie PiS kopiuje gospodarczo wszystko to co robią liberalne kraje zachodnie w które tak duża część wykopków jest wpatrzona. Największą siłą tej propagandy jest to, że ludzie nie interesują się zagraniczną polityką poszczególnych europejskich krajów i myślą, że Polska to jest
15
spere
Obstawiam, że z początku PO rzuci temat LGBT i aborcji umiejętnie je grillując, a w tym czasie będą kraść jak pisiory.

@dnO_Oceanu: marzę, aby Peło wróciło do władzy i robiło przekręty jak dawniej:

zegarek Sławka Nowaka nie wpisany do rozliczenia
konszachty Chlebowskiego
10
a665321
a665321
Wielu nie popiera wojny, ale nie może nic na ten temat powiedzieć tak jak w Europie nie można nic powiedzieć na LGBT bo można dostać karę więzienia czy wysoką grzywne.

@dnO_Oceanu: xDDDdDdDdDdDdddddD
9
spere
@Thorrand: ach, czyli nie wiesz dlaczego pozytywne treści związane z PiSem, Łukaszenką, albo Orbanem nie pojawiają się ( ͡° ʖ̯ ͡°)

hmm może dlatego, że ich nie ma, bo wszystkie te siły robią ze swoimi państwami to samo, niedemokratyczny bantustan, tylko tamte dwie pozostałe zaszły w tym dalej
8
ImNewHere
@dnO_Oceanu: A tak wyśmiewają pisowców, a ten sam mechanizm.
7
spere
@dnO_Oceanu: o, i jeszcze ośmiorniczki. I burżuazyjne sushi, I masło. Kostka masła, do każdego dania, niech jedzą jak burżuje. Rozgrzeszam, z każdej łyżki masła. Byle wrócili.

I niech klną. Klną jak najęci. Klną na prywatnych kolacjach, pasjami. Soczyście, z pasją, uderzając w stoły. Klną rubasznie.

Rozgrzeszam ze wszystkiego. Serio. Nigdy nie głosowałem na Tuska, ale obiecuję że zacznę, od jutra. Wracajcie.
7
shmatshiage
shmatshiage
@dnO_Oceanu: wreszcie głos rozsądku.
4
T.....d
T.....d
A wpisy hejtujące dzisiejszą opozycje, a chwalące PiS pojawią się zaraz, gdy dojdzie do zmiany rządu. W naturze ludzi jest narzekać, ale nie wyciągać wniosków. Obstawiam, że z początku PO rzuci temat LGBT i aborcji umiejętnie je grillując, a w tym czasie będą kraść jak pisiory. Gdy już nie będzie można przeciągać w nieskończoność tych tematów i klepną te ustawy to ludzie zauważą, że czy to rządził PiS czy PO to pieniędzy
4
Ssslave
4
dlugi-gr
Wszelkie sygnały, że Rosja przystąpi do wielkiej ofensywy, że robi ogromną mobilizacje, że krajowa produkcja weszła na wojenne tory były obśmiewane, zakopywane, minusowane itd.

@dnO_Oceanu: Od marca ubiegłego roku słyszałem już o 4 lub 5 wielkich ofensywach Rosjan. Jeszcze żadna nie doszła do skutku. W marcu ubiegłego roku słyszałem dużo do Rosjan, że już zdobywają, kończą zdobywać lub że już zdobyli Ukrainę. Minęło 10 miesięcy, i jakoś to Ukraina przez
3
Rimbolo
@dlugi-gr: Ale jakoś wszyscy zapominają, że do kontrofensywy pod Stalingradem ZSRR jechał cały czas praktycznie bez wsparcia, a najwięcej sprzętu z zachodu leciało do nich w 44 i 45. W dodatku obecnie Rosja nie poniosła aż tak kolosalnych strat, jak ZSRR w 41 i 42 roku, przecież straty jakie ponosił ZSRR na początku wojny są wręcz niewyobrażalne.
3
Dorodny_Wieprz
cje, że krajowa produkcja weszła na wojenne tory były obśmiewane, zakopywane, minusowane itd

@dnO_Oceanu: Najsmieszniejsze jest to ze takie wpisy "przechodza" i sa plusowane tylko gdy Ukraina ma gorszy czas i np cos traci. Sprobuj cos takiego napisac w innym okresie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dokladnie to samo obserwuje w swiecie kryptowalut, wtedy kiedy rosna wszystkie negatywne informacje sa negowane.
Natomiast kiedy troche spadnie to nagle
2