@dnO_Oceanu: Chochoł za chochołem i urojenia. Wielu tu ostrzegało przed mobilizacją i mówiło, że mogą być problemy i jakoś nikt ich od onuc nie wyzywał XD Cały czas toczy się tu dykusja o możliwej rosyjskiej ofensywie, skąd by miał pójść i co by miała na celu. Czy Białoruś czy może inny kierunek. A ty tu wyskakujesz chochołem dla ludzi co nie śledzą tematu przy okazji bitwy o miasto oblegane przez pół
Co do reszty – zgadzam się, i też mnie to w-----a. Na głównej NA PRZYKŁAD nie znajdzie się żaden ISTOTNY news, który ma jakikolwiek pozytywny związek z PiSem.
W sumie PiS kopiuje gospodarczo wszystko to co robią liberalne kraje zachodnie w które tak duża część wykopków jest wpatrzona. Największą siłą tej propagandy jest to, że ludzie nie interesują się zagraniczną polityką poszczególnych europejskich krajów i myślą, że Polska to jest
Wielu nie popiera wojny, ale nie może nic na ten temat powiedzieć tak jak w Europie nie można nic powiedzieć na LGBT bo można dostać karę więzienia czy wysoką grzywne.
@Thorrand: ach, czyli nie wiesz dlaczego pozytywne treści związane z PiSem, Łukaszenką, albo Orbanem nie pojawiają się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
hmm może dlatego, że ich nie ma, bo wszystkie te siły robią ze swoimi państwami to samo, niedemokratyczny bantustan, tylko tamte dwie pozostałe zaszły w tym dalej
@dnO_Oceanu: o, i jeszcze ośmiorniczki. I burżuazyjne sushi, I masło. Kostka masła, do każdego dania, niech jedzą jak burżuje. Rozgrzeszam, z każdej łyżki masła. Byle wrócili.
I niech klną. Klną jak najęci. Klną na prywatnych kolacjach, pasjami. Soczyście, z pasją, uderzając w stoły. Klną rubasznie.
Rozgrzeszam ze wszystkiego. Serio. Nigdy nie głosowałem na Tuska, ale obiecuję że zacznę, od jutra. Wracajcie.
A wpisy hejtujące dzisiejszą opozycje, a chwalące PiS pojawią się zaraz, gdy dojdzie do zmiany rządu. W naturze ludzi jest narzekać, ale nie wyciągać wniosków. Obstawiam, że z początku PO rzuci temat LGBT i aborcji umiejętnie je grillując, a w tym czasie będą kraść jak pisiory. Gdy już nie będzie można przeciągać w nieskończoność tych tematów i klepną te ustawy to ludzie zauważą, że czy to rządził PiS czy PO to pieniędzy
Wszelkie sygnały, że Rosja przystąpi do wielkiej ofensywy, że robi ogromną mobilizacje, że krajowa produkcja weszła na wojenne tory były obśmiewane, zakopywane, minusowane itd.
@dnO_Oceanu: Od marca ubiegłego roku słyszałem już o 4 lub 5 wielkich ofensywach Rosjan. Jeszcze żadna nie doszła do skutku. W marcu ubiegłego roku słyszałem dużo do Rosjan, że już zdobywają, kończą zdobywać lub że już zdobyli Ukrainę. Minęło 10 miesięcy, i jakoś to Ukraina przez
@dlugi-gr: Ale jakoś wszyscy zapominają, że do kontrofensywy pod Stalingradem ZSRR jechał cały czas praktycznie bez wsparcia, a najwięcej sprzętu z zachodu leciało do nich w 44 i 45. W dodatku obecnie Rosja nie poniosła aż tak kolosalnych strat, jak ZSRR w 41 i 42 roku, przecież straty jakie ponosił ZSRR na początku wojny są wręcz niewyobrażalne.
cje, że krajowa produkcja weszła na wojenne tory były obśmiewane, zakopywane, minusowane itd
@dnO_Oceanu: Najsmieszniejsze jest to ze takie wpisy "przechodza" i sa plusowane tylko gdy Ukraina ma gorszy czas i np cos traci. Sprobuj cos takiego napisac w innym okresie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokladnie to samo obserwuje w swiecie kryptowalut, wtedy kiedy rosna wszystkie negatywne informacje sa negowane. Natomiast kiedy troche spadnie to nagle
@Thorrand: o, to podobnie jak na przykład z Łukaszenką. Albo Orbanem. Hmmm ciekawe dlaczego
Cały czas toczy się tu dykusja o możliwej rosyjskiej ofensywie, skąd by miał pójść i co by miała na celu. Czy Białoruś czy może inny kierunek.
A ty tu wyskakujesz chochołem dla ludzi co nie śledzą tematu przy okazji bitwy o miasto oblegane przez pół
W sumie PiS kopiuje gospodarczo wszystko to co robią liberalne kraje zachodnie w które tak duża część wykopków jest wpatrzona. Największą siłą tej propagandy jest to, że ludzie nie interesują się zagraniczną polityką poszczególnych europejskich krajów i myślą, że Polska to jest
@dnO_Oceanu: marzę, aby Peło wróciło do władzy i robiło przekręty jak dawniej:
zegarek Sławka Nowaka nie wpisany do rozliczenia
konszachty Chlebowskiego
@dnO_Oceanu: xDDDdDdDdDdDdddddD
hmm może dlatego, że ich nie ma, bo wszystkie te siły robią ze swoimi państwami to samo, niedemokratyczny bantustan, tylko tamte dwie pozostałe zaszły w tym dalej
I niech klną. Klną jak najęci. Klną na prywatnych kolacjach, pasjami. Soczyście, z pasją, uderzając w stoły. Klną rubasznie.
Rozgrzeszam ze wszystkiego. Serio. Nigdy nie głosowałem na Tuska, ale obiecuję że zacznę, od jutra. Wracajcie.
@dnO_Oceanu: Od marca ubiegłego roku słyszałem już o 4 lub 5 wielkich ofensywach Rosjan. Jeszcze żadna nie doszła do skutku. W marcu ubiegłego roku słyszałem dużo do Rosjan, że już zdobywają, kończą zdobywać lub że już zdobyli Ukrainę. Minęło 10 miesięcy, i jakoś to Ukraina przez
@dnO_Oceanu: Najsmieszniejsze jest to ze takie wpisy "przechodza" i sa plusowane tylko gdy Ukraina ma gorszy czas i np cos traci. Sprobuj cos takiego napisac w innym okresie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokladnie to samo obserwuje w swiecie kryptowalut, wtedy kiedy rosna wszystkie negatywne informacje sa negowane.
Natomiast kiedy troche spadnie to nagle