Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +217
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz
Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale.... wyraźnie widać że od zajęcia Chersonia inicjatywa przeszła na strone Rosji.
Kolejne mobilizacje i wysyłanie na front skazańców powoli jakiś skutek przynoszą.
Już zbierają jeszcze większe siły i kolejne natarcie zagraża Ukrainie.
I
@stjimmy: Usunie post wtedy kiedy Ukraina odbije te wioskę. Czyli jakiś dzień później.
@AdamKarolczak02137: Już powstały o tym pieśni XD
@Franzowaty: Nom, od dwóch miesięcy nie dostali srogich batów, zyskali inicjatywę xDDDDDDDDDDDDDDDD
Weźcie wy chociaż poczytajcie jak przebiegały kampanie drugiej wojny światowej. Jakie tam były okresy pauz operacyjnych, jak często Niemcy próbowali przejść do kontrataku i jak długo zdarzało im się zdobywać jakieś pojedyncze wioski.
UE będzie handlować jak tylko konflikt oficjalnie się skończy.
@Piotr_Loboda_Zary: Ale po co? Dostawy gazu i ropy są już ogarnięte spoza rosji, po co miałaby UE znowu odwrócić łańcuchy dostaw?