maua_krewetka
Od razu lepiej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#heheszki #humorobrazkowy #takaprawda #smiesznekotki #zwierzaczki
1943
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
srul2016
@maua_krewetka kumplowi kiedyś wypadla rzuchwa z zawiasów jak ziewał xD
653
ReceptorBenzodiazepinowy
@maua_krewetka: mi się tylko zdarza, że mi sie morda jakoś naciągnie i to boli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
161
Kwas_askorbinowy
@jerry56:

trąbka ezechiela

A nie Eustachiusza? xD
37
mattz_
kumplowi kiedyś wypadla rzuchwa z zawiasów jak ziewał xD

@srul2016: dzięki, teraz już się nigdy bez stresu nie wyziewam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
26
kicek3d
18
maua_krewetka
@ReceptorBenzodiazepinowy: To nie najlepiej :(
5
j.....h
j.....h
@mattz_: @srul2016: Miałem to, nie polecam :) Żeby było śmieszniej, na 5minut przed wejściem do samolotu do Tajlandii - nie poleciałem (ʘ‿ʘ)
5
Kwas_askorbinowy
@ReceptorBenzodiazepinowy: Przy ziewaniu łapiesz skurcz mięśnia żuchwowo-gnykowego. Ze stawu Ci nie wyskoczy, ale ból naprawdę wykręca gębę, też tak mam ( ͡º ͜ʖ͡º) Magnez, a jak już wystąpi to trzeba mocno rozmasować i przejdzie
5
jerry56
jerry56
@RobBobb: tzw trabką ezechiela
3
RobBobb
@maua_krewetka: zjawisko zwiazane z uchem środkowym, a właściwie trąbka sluchowa
2
master4342
@srul2016: co się wtedy robi?
2
zielonzielon

@srul2016: bardzo prawdopodobne, bo żuchwa jest zaskakująco słabo przymocowana. Ja kiedyś się nią bawiłem (jestem debilem) i wyjąłem ją sobie samemu. W życiu nie zapomne jak mi wtedy serce waliło
2
ReceptorBenzodiazepinowy
@srul2016: to pewnie właśnie to zjawisko, któremu bywam bliski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Samzach
@srul2016: pewnie jest już po 30 stce ?
1
Krupier

@srul2016: mi się czasem tak robi i muszę sobie sam dać w pysk. xD
1
PolishBoyfriend
@srul2016: Mojemu #rozowypasek częstwo wypada, najgorsze że ma tak od zawsze i dla niej, to chwila i wraca na miejsce, a dla mnie to potężny dramat
1
jerry56
jerry56
@Kwas_askorbinowy: nie psuj dowcipu ;)
1
sha128
ten sam efekt można uzyskać jak się zatka nos + buzię i się będzie próbowało wydmuchać powietrze przez zatkany nos. Poza lekarstwami stosuje się to podczas zapalenia ucha gdy zbiera się na tyle wysięku że jest problem ze słuchem a mechaniczne usunięcie wysięku nie jest możliwe
1
Drmscape2
Drmscape2
@maua_krewetka: Trzeba uszy myć. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak poważnie, to można podobny efekt osiągnąć na zawołanie, bez ziewania. Tak jak post wyżej kolega pisze lub odpowiednio napinając mięśnie ruszając żuchwą.
1
SzariQ_
Ziewnąłem po tym memie
1