Aktywne Wpisy

paramite +89
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
#p--o #takaprawda #oswiadczenie
Piłem Guinessa w kilku krajach i żaden nie ma podjazdu ani trochę do Guinessa z UK, pyszne, kremowe i palone p--o z kulką w puszce żeby bić pianę przy każdym łyku, a alk to max 4% tyle waży uczciwy browar. Guiness poza UK to szczyny z dodatkiem alkoholu i bez piany i tego kremowego jabadu przy każdym łyku. Smacznego piwosze
Piłem Guinessa w kilku krajach i żaden nie ma podjazdu ani trochę do Guinessa z UK, pyszne, kremowe i palone p--o z kulką w puszce żeby bić pianę przy każdym łyku, a alk to max 4% tyle waży uczciwy browar. Guiness poza UK to szczyny z dodatkiem alkoholu i bez piany i tego kremowego jabadu przy każdym łyku. Smacznego piwosze
źródło: 2333
Pobierz

źródło: comment_1673456712U6GTLLuGFzHvSmdujjfgwl.jpg
PobierzZa każdym razem
@skullc64: no jakby fakt, ze kończy się pas nie byl zauważalny ;-) ale rozumie pomysl, tylko kodeks drogowy nie pozwala na takie rzeczy.
@miauczar: Proszę Cię uprzejmie.
Wbrew obiegowej opinii, lewy pas nie służy tylko do wyprzedzania. To daleko idące uproszczenie i generalnie nieprawda. Pomijam już fakt, że nie ma przepisu o takiej
@skullc64: no jak nie widzisz końca pasa ani znaku, ze sie kończy tym bardziej nie widziałbyś
@reksiuzgdyni: Dzieki za poświęcony czas. Mimo uszczypliwości na koniec, miło że poswieciłeś czas na objaśnienie, trochę źle się z tym wszystkim określiłem, więc chciałbym na przykładzie pokazać
źródło: comment_1673460571cVMfTO1mSH5kHMRJcQ8jyr.jpg
Pobierz@miauczar: A wybacz, jakoś nie pomyślałem, że to też było wymierzone w twoim kierunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak znam trasę to na pełnej k----e na lewym do samego końca i albo się wbijam jak do siebie albo czekam aż ktoś wpuści.
Januszowa mentalność.