Aktywne Wpisy

DomBrataAlberta +56
Na wykopie oczywiwci najwybitniejsi specjaliście twierdzą, że nie ma sensu próbować ratować dziecka bo to tylko eksperymentalny lek. Najlepiej po prostu dać zdechnąć, albo jeszcze lepiej, dobić. Zazdroszczę waszym przyszłym dzieciom. A nie, przecież tu 80% społeczności nie zamieniło nawet 3 zdań z kobietą.
#latwogang
#latwogang

ChlopoRobotnik2137 +145
Siedzę se w majtach i podkoszulce owinięty kurtką i robię pranie . Koszt to $2.75 plus suszenie $0.25 za 8 minut . Jest tu umywalka więc chętnie bym się przemył ale za dużo ludzi i kamery są ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
źródło: image_picker_96CF1EE0-3920-4E16-AD2B-E0432AA3CF85-18008-0000024F685C47A4
Pobierz

Pierwszy raz oglądałam w 2005, kiedy emitowali na TVP1 dwa odcinki pod rząd, było to w czwartki, miałam wtedy 9lat. To niesamowite ile pamiętam z tego co oglądałam prawie 18 lat temu. Nie zapomnę jak cała rodziną siadaliśmy przed telewizor i zastanawialiśmy się co dzieje się w tej dżungli. Później mój starszy brat przyniósł najnowszy sezon na płytce dvd, bo kolega mu ściągnął z nielegalnych stron i nie trzeba było czekać 12 miesięcy na emisję w telewizji. Wspaniały to jest serial, nie zapomnę go nigdy
#feels #seriale
źródło: comment_1673460259HNgk3U4UfweeE88VDHSNRN.jpg
Pobierza serial dobry
źródło: comment_1673460532uHpy4hKlaDg3AXLyuHfMiE.jpg
Pobierz@6aesthetic9: hahaha, ja jednak całym sercem za lost, ale te lata 04/05 były fantastyczne jeśli chodzi o seriale, kochalam też Gotowe na wszystko i jak leciały o 23 na Polsacie to mogłam wstawać niewyspana do szkoły, ale musiałam obejrzeć xD przecież nie mogłam zastopować i obejrzeć jutro
A liczby Hugo będę pamiętać nawet jakby mnie obudzili o 3 w nocy i kazali wymieniac xD
Jak wrócę do Polski to chyba puszczę lotka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio wyszedł nowy sezon Ginny&Georgia, oglądałam to jakiś rok temu i potrafię wymieć tylko dwa tytułowe imiona xD