Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +116
Jak to jest, że wielu facetów tak się oburza na wybór Ciri jako protagonistki w nadchodzącym Wiedźminie, bo niby nie mogą się wczuć w postać żeńską. Ale za to bez problemu mogą się wczuć w legendarnego zabójcę potworów czy innych superbohaterów w grach, jak są tylko spoconymi grubasami grajacymi w gierki.
#gry
#gry

jegertilbake +77
Sprzedaż czasu liniowo za pieniądze to niewolnictwo z dodatkowymi krokami
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
źródło: image-50
Pobierz

Ceny w #biedronka oszalały
#inflacja #polska #zalesie #wroclaw #gorzkiezale #wtf
źródło: comment_1673520186lhDjjFZUTiEvlB45KEkSPe.jpg
Pobierz@ZajetyJestLoginWybrany: ja gdzieś w telefonie mam foto z 2018 roku z Auchan 4x2litra za 9.99
@ZajetyJestLoginWybrany: 2l za 6zł to teraz tanio przecież. Jedna butelka potrafi kosztować 8-9 zł xD
@marsjanin2012: Ależ dbają o nasze zdrowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ogau: kurde faktycznie, przecież 1.75 L w biedronce kosztuje 7.69 xD Dramat
@ZajetyJestLoginWybrany: Wychodzi 3 zł za litr. To tak drogo?
@ZajetyJestLoginWybrany: Chyba jakaś promka była że tak tanio. I nie, nie żartuje.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora