Zarzutkkake
1448
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
D.....d
D.....d
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
926
Wykipruje
@Zarzutkkake mimo że od dawna juz jestem dorosły i nie chodzę do szkoły to kiedy przychodzi wieczór, czasami zalewa mnie fala niekontrolowanego i niewytłumaczalnego stresu. To czas kiedy za dzieciaka odrabiałem lekcje z matula a wyglądało to jak na tym memie xD Trauma na całe życie
207
Biackciss
Biackciss
@Zarzutkkake: Dokładnie w taki sposób matka odrabiała ze mną lekcje, potrafiła mi nawet w takim tonie czytać bajki na dobranoc, gdy czytała już dłuższy czas, a ja nadal nie mogłam zasnąć. Wtedy już udawałam, że zasnęłam, bo się bałam xD Potem była zdziwiona i zła, że nie chciałam z nią łapać żadnego kontaktu i miałam z nią złe relacje, ale tutaj było już tego więcej.
@Wykipruje: To jest
146
LifeReboot
LifeReboot
@Zarzutkkake: tak to jest jak tępi ludzie mają dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Potem dziecko nie rozumie nic a rodzice się wkurzają.
142
Wykipruje
@visas straszne to jest jak starzy potrafią zryc beret na całe życie. Dzisiaj mieszkam sam a dalej zachowuje się jak mysz pod miotłą zeby ktoś się przypadkiem do mnie o coś nie p-----------ł xD
121
Operator_imadla
Operator_imadla
@Zarzutkkake pamiętam jak był test z tabliczki mnożenia w 3 klasie podobazy, ja z matmy byłem świetny wszystko umiałem ale stres mnie zjadł i zrobiłem jeden błąd przez co dostałem 4 a nie 5 no i wracam do domu mówię mamę mamę czwórka z tabliczki mnożenia a matka w---w i mina jakbym zabił jej rodzinę... No ale to była norma, raz miałem 11-12 lat i nie odrobilem lekcji z polskiego to
51
Caban1908
takie zadanie to dla dziecka średnio w wieku 5 lat nie powinno stanowić problemu

@luckylukk: naukę mnożenia rozpoczyna się w wieku 5 lat? xDDDDDDD
46
Biackciss
Biackciss
jeszcze będzie robić z siebie ofiarę, że ona zawsze kochana, a teraz wszyscy mają ją d00pie

@dymitrop: Nie chcę bronić takich ludzi, bo swoje piekło przeżyłam i reperkusje tego odczuwam do dzisiaj, ale oni często naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego, że są toksyczni i nie da się z nimi wytrzymać. Wypomnisz im xxx sytuacji, w których zachowywali się względem ciebie jak ostatnie kutasy, to oni przytoczą jedną z
46
dymitrop
dymitrop
43
DrMiranda
DrMiranda
@Biackciss: Teściową czasami prostuję, ostatnio u nas w domu, na wigilii żonę zaczęła ustawiać,jak dyrygent orkiestrę. Tu barszcz daj ! Ciasto przynieś! A jak mamusia ma z bankomatu ma skorzystać to ona biedna nie umi i się zachowuje jak dziecko :( Toksyczni starzy są typowi, ale jak ktoś takich nie miał to nigdy nie zrozumie
39
spajdermen
@luckylukk: no, debile z nich że nie potrafili ogarnąć takich prostych rzeczy, zachowują się jakby dzieci miały zupełnie inny poziom zdolności poznawczych niż dorośli, a wszyscy wiemy że przecież jest identyczny
36
visas
@Biackciss XD jak pomyślałam to też mam takie rzeczy xD jestem już dorosła, a jak mam nie iść na studia na zajęcia, zresztą posiadając dozwolone nieobecności, to zawsze mnie to strasznie stresuje. rodzice mi zrobili taki odruch stresowania się, bo zawsze będą mieć pretensje czemu nie poszłam, nawet jak jestem chora, albo jak mi się po prostu nie chce to też. a stary będzie wypominal cały dzień. takie życie chłopa
35
DrMiranda
DrMiranda
@dymitrop: jak ktoś nie miał z-------h rodziców którym łatwiej było skrytykowac niż pochwalić to nie zrozumie. Przez takie krzyki dziecko boi się odezwać nie mówiąc już o nauce. A przyjdzie na wykop jeden z drugim mądry co ich rodzice głaskali i się wymądrza. Tak jak ten frajer z awatarem lucky luka, mądrym dzieckiem był i całki rozwiązywał. Ludzie są z-----i
35
bacanahali
32
dioxxx
dioxxx
@Zarzutkkake mimo że od dawna juz jestem dorosły i nie chodzę do szkoły to kiedy przychodzi wieczór, czasami zalewa mnie fala niekontrolowanego i niewytłumaczalnego stresu. To czas kiedy za dzieciaka odrabiałem lekcje z matula a wyglądało to jak na tym memie xD Trauma na całe życie

@Wykipruje: Jak sobie czasem przypomnę jak nie byłem na kilku lekcjach matmy i byłem wtedy przekonany, ze tego już się nigdy nie da
31
witajswiecie
@Qql3l3 w jaki sposób to niweluje fakt, że takie podejście do nauki jest antywychowawcze?
28
dorszcz
@Zarzutkkake: pamietam jak nie ogarnialem fizyki, poprosilem ojca o pomoc, to przyniosl mi ksizke pisana cyrlica i powiedzial ze tu wszystko jest wyjasnione xD quality ojciec content
21
Kriegor
@Zarzutkkake Co prawda 8 letni już przygłup wciąż nie rozumie różnicy między dodać a razy, ale pacz mama jakie ja tryki na rowerze umim!
#pdk
XDDDD
16
a.....r
a.....r
@Zarzutkkake: tyle że zeszyt w kratkę
11
dziacha
dziacha
@DrMiranda: Nauczył Cię jak nie należy uczyć.
11