@paternos22: Ukraińcy wożą tę kobietę w miejsca gdzie uderzył pocisk niszczący budynek, wskazują miejsce gdzie ma usiąść i robią jej zdjęcia. Tak było, nie zmyślam.
@paternos22: No kurczę. Przecież nie mogła być w mieszkaniu z chłopakiem i rodzicami. To musieli zmyślić, no bo jak. Ruscy zabijają cywili, Ale tylko takich którzy byli samotni w tych mieszkaniach... Teraz sobie usiądź wieczorem i pomysł. Jakby kacapska rakietą pierdzielnela w Twój dom i wszyscy zginęli poza tobą to jak wyglądałaby twoja historia? Mało prawdopodobne, że jeśli jesteś młody to zginęliby twoi rodzice? Może jumper albo dziewczyna, która właśnie
@farmer111: Przecież to oczywiste dla użyszkodnika @paternos22 że armia federacji Rosyjskiej cywili CHRONI, uderza tylko i wyłącznie w cele wojskowe likwidując faszistów i kontynuuje rycerskie tradycje armii czerwonej .
@paternos22: Ach Ci Ukraińcy, kręcą jakąś głupia, zmyśloną aferę, a biedni ruSScy, absolutnie przypadkiem walą po cywilnych blokach mieszkalnych, wielkie mi co…
#szkola #zamach jestem zawiedziony, że w całym przekazie medialnym wszyscy prześlizgują się w ciszy nad tematem szkodliwości mediów społecznościowych i jakiejkolwiek próby ograniczenia ich działaności. Nie wiem czy jakieś zjawisko w ostatnich dekadach zrobiło tyle złego dla społeczeństwa co te wszystkie tiktoki, instagramy itd.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ach Ci Ukraińcy, kręcą jakąś głupia, zmyśloną aferę, a biedni ruSScy, absolutnie przypadkiem walą po cywilnych blokach mieszkalnych, wielkie mi co…
@darek4099: dokładnie tak było, wykop przecież prawił że kobiety opuściły Ukrainę a mężczyźni tam zostali.