Dobrze, że antyszczep @Grooveer w końcu sam wprost przyznał, że nim jest. Ech, i jak ma być lepiej gdy takie nieodpowiedzialne szury chodzą między nami rozprzestrzeniając wirusa? Czas najwyższy na paszporty covidowe dla takich niedoszczepów bo inaczej nigdy nie wygramy z tą zarazą. #koronawirus
dlatego się używa terminu podstawowy cykl szczepienia, booster, drugi booster itd.
nie, używa się terminu zaszczepiony albo niezaszczepiony. Nie szczepiąc się kolejnymi dawkami dołączyłeś do grona antyszczepionkowców więc albo się doszczep, albo przestań mieć pretensje do ludzi, którzy też tego w ogóle nie chcą zrobić.
@Adam_Prosty w artykule nie mówi czy chodzi o pierwszą czy drugą dawkę przypominającą. Może chodziło o to, że rusza druga dawka przynajminająca a jeszcze się nie ma pierwszego boostera?
@Adam_Prosty nie jestem w grupie ryzyka by potrzebować drugi booster. Tak samo z czasem będzie trzeci booster, czwarty booster itd. Kto czuje potrzebę będzie się szczepił co pół roku.
#koronawirus
źródło: comment_1673868341CyfuDds41fXMiKEoMYlBs4.jpg
Pobierz@Grooveer: XD
A ja mam jakby 4. Identyfikuję się jako w pełni zaszczepiony.
nie, używa się terminu zaszczepiony albo niezaszczepiony. Nie szczepiąc się kolejnymi dawkami dołączyłeś do grona antyszczepionkowców więc albo się doszczep, albo przestań mieć pretensje do ludzi, którzy też tego w ogóle nie chcą zrobić.
Z tego co wiem używa się też terminu częściowo zaszczepiony, ale mogę się mylić.
a co twoja szur cieślikowska mówi o odmowie przyjęcia aktualnej szczepionki?
to wierzysz w naukę czy nie wierzysz w
zaufaj nauce i do dzieła! no nie mówi że się boisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grooveer:
wijesz się jak piskosz LOL :) aby tylko boosterka nie
ale Ci nie zaszkodzi, a jak się nie zaszczepisz to możesz kogoś zarazić!!
tak czy nie?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grooveer: xDDD szurku antyszczepie
źródło: comment_1673873662v11g6w4LDA1H3aVpbcYvW9.jpg
Pobierz@Grooveer: jak nie szkodzi to czemu nie bierzesz?
może tylko pomóc !!!
pamiętaj że long covid
@Grooveer:
cały dzień straszysz ludzi long covidem, namawiasz na szczepienie dzieci, straszysz jaki to wirus
@Grooveer: a może nie leniwy, ale tak jak wyżej napisałem, zostałeś po prostu szurem antyszczepem