@Dzwiedz91: ostatnio coraz czesciej pojawiają się tu foty ekranów i to na dodatek z filterm światła niebieskiego albo jakimś różowym tlem ekranu. O uj tu chodzi?
@Ka4az: nie no robisz skrina i wysyłasz łozapem czy innym signalem, faktycznie wyższa szkoła jazdy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z kompa czy rejestratora to rozumiem bo czasami jest j-----a chwilkę jak nie masz aplowego duetu komp+tel ale z telefonu robić zdjęcie innemu telefonu?
@elemenTH: Albo jak robisz zdjęcie czyjegoś ekranu. Tak jak część osób się rzuca, że ktoś nagrywa ekran monitora, na którym pokazuje jakiś urywek z kamer. Tak, powinien połączyć się do nagrywarki, zapisać materiał, zgrać na pendrive, edytować w programie graficznym i dodac na YouTube. A nie sory, można odpalić telefon i nagrać.
@Ka4az: w przypadku CCTV nagrywanie telefonem obrazu z monitora, który ma pewnie z 1 mln pracy godzin, z refleksami, drżącymi łapami i pytanie o to czy ktoś rozpoznaje sprawcę faktycznie jest słabe.
Witam wszystkich. Zrzutka już działa, prosiłbym o chociaż grosz. Nie spałem całą noc, kotka chyba też. Teraz się położyła i sobie śpi tak jak może. Mnie już głowa boli od płaczu, tak bardzo kocham tego urwisa :( Dziś idę do drugiego weta, jeśli stwierdzi podobnie to moje życie przestanie mieć sens...
@elemenTH:
Z kompa czy rejestratora to rozumiem bo czasami jest j-----a chwilkę jak nie masz aplowego duetu komp+tel ale z telefonu robić zdjęcie innemu telefonu?
Czemu tak to wam przeszkadza?
choć akurat vinted nie podejrzewam o takie zabezpieczenia XD
via ios