hansoloxd
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
614
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
D.....1
D.....1
@hansoloxd zdjęcie telefonu? XD
407
elemenTH
@Pepe_Roni: zidiocenie społeczeństwa - to jest odpowiedź
137
Rzuku
nie no robisz skrina i wysyłasz łozapem czy innym signalem, faktycznie wyższa szkoła jazdy

@elemenTH:
69
SpoonMan56
SpoonMan56
@Dzwiedz91 na screen shocie widać pęknięcie po prostu ( ͡º ͜ʖ͡º)
47
Pepe_Roni
@Dzwiedz91: ostatnio coraz czesciej pojawiają się tu foty ekranów i to na dodatek z filterm światła niebieskiego albo jakimś różowym tlem ekranu. O uj tu chodzi?
25
colaifajki
colaifajki
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
25
elemenTH
@Ka4az: nie no robisz skrina i wysyłasz łozapem czy innym signalem, faktycznie wyższa szkoła jazdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z kompa czy rejestratora to rozumiem bo czasami jest j-----a chwilkę jak nie masz aplowego duetu komp+tel ale z telefonu robić zdjęcie innemu telefonu?
19
kicek3d
13
Harvey_Specter
Myślałem, że pękł mi ekran
8
CHVRCH_OF_RA
@hansoloxd: "kupywałam" - dalej nie czytam
6
Ka4az
@elemenTH: Albo jak robisz zdjęcie czyjegoś ekranu. Tak jak część osób się rzuca, że ktoś nagrywa ekran monitora, na którym pokazuje jakiś urywek z kamer. Tak, powinien połączyć się do nagrywarki, zapisać materiał, zgrać na pendrive, edytować w programie graficznym i dodac na YouTube. A nie sory, można odpalić telefon i nagrać.

Czemu tak to wam przeszkadza?
4
magiol
@hansoloxd proste, napisz jej :"wyssaj mi bąka z p---y, narka"
4
hansoloxd
@Dzwiedz91: sherlockd
3
l.....a
@hansoloxd: Ja bym odpisał, ze mi się tez nie chce żyć przez nią i co mi zrobi
3
Bumelante
@CHVRCH_OF_RA: powinien być osobny kocioł ze smołą w piekle dla ludzi, którzy piszą "kupywałam"
3
Gooma
Gooma
@Ka4az: w przypadku CCTV nagrywanie telefonem obrazu z monitora, który ma pewnie z 1 mln pracy godzin, z refleksami, drżącymi łapami i pytanie o to czy ktoś rozpoznaje sprawcę faktycznie jest słabe.
2
sierpek
@Dzwiedz91: czasem masz zablokowane robienie screenów - spróbuj zrobić tak w aplikacji bankowej ;)

choć akurat vinted nie podejrzewam o takie zabezpieczenia XD
2
donio721
@hansoloxd: jaka aplikacja robi zrzuty ekranu takie fajne?
via ios
1
niko444
Odpisz jej: niech zdycha
1
Adaslaw
@hansoloxd: Odpisz jej, że rozmawiałeś ze swoją żoną i ciocią i one są odmiennego zdania.
1