Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Na studiach spodobała mi się jedna dziewczyna i mimo, że dała mi kosza to cały czas się na nią patrzę bo śliczna dziewczyna. Jednak najbardziej martwi mnie to, że automatycznie potrafię ją zauważyć w tłumie. Tydzień temu przed zajęciami spojrzałem na schody jak szła a dzisiaj wchodząc na aulę gdzie było z 100 oosb centralnie na nią się spojrzałem, ale szybko odwróciłem wzrok bo miała swój wzrok w moim kierunku. #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord

· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim.

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dowiedz sie czym sie interesuje. Jak juz ustalisz ze np malarstwem to podejdź i powiedz.” Idę jutro na wystawę tego i tego” (oczywiście wcześniej sie przygotuj ze cis takiego jest i troche ogarnij temat) chcesz sie przejść ze mną?”
Jak pójdzie to kawa i takie inne a jak odmówi to przynajmniej nie będziesz sie męczył w niepewności. Nigdy nie pytaj w formie „czy pójdziesz?” Komunikujesz swoje plany i dajesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tym bardziej zaproponuj. Przecież im „mniej nam zależy” tym bardziej je to intryguje :) p------e ale to działa. A jak odmówi drugi raz albo po wyjściu nic sie nie wydarzy w ciagu kilku tygodni to przynajmniej uwolnisz głowę (albo przynajmniej częściowo bo przecież każdy jest inny i każda sytuacja jest inna) GL
  • Odpowiedz