Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Wg mnie aplikacje randkowe przyciągają ludzi niestabilnych emocjonalnie i psychicznie. Ciężko tam znaleźć kogoś normalnego. Nie znam nikogo w swoim otoczeniu kto znalazłby sobie normalną dziewczynę na tinderze albo innej appce randkowej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Odpowiedź ✨️ autora wpisu:

Dodam też że kiedyś częściej poznawałem na żywo (bo była okazja, teraz nie ma) i nie miałem takich problemów jednak teraz zostały tylko apki randkowe i ciężko o kogoś normalnego, bez żadnej przeszłości której negatywne efekty biją od niej z kilometra

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@damienbudzik: Ja ci powiem tak,ze w ostatnim roku miałem chyba z kilkanaście sporkan z badoo i tindera i to była po prostu lipa tam są po prostu dziwni ludzie jedyne co dobrego mnie tam spotkali to poznanie Ukrainki na wakacyjna przygodę było super,ale wszystko co dobre szybko sie kończy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Gwarantuję Ci, że jeżeli będziesz posiadał ponadprzeciętny status społeczny (dużo znajomych, często ustawionych i wpływowych) oraz ponadprzeciętne wyniki finansowe to mało która laska będzie traktowała znajomość z Toba jako przelotną :)

Jeżeli jesteś przeciętny albo słaby w w/w aspektach to każda kumata laska (zwłaszcza atrakcyjna) wie, że sobie może znaleźć lepszego i to wcale nie będzie trudne zadanie skoro do niej pisze po kilkanaście - kilkadziesiąt facetów dziennie.
  • Odpowiedz