Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#tinder #feels #zwiazki
Mireczki, pytanie do ekspertów randkowania, szczególnie onlinowego. Mam sobie konto na Tinderku i wiadomo - randkuje się z wieloma osobami. Staram się stosunkowo szybko spotykać w realu, szkoda mi czasu na wieczne pisanie. Z tym wiąże się to, że po 2-3 randkach zaczynają się pierwsze pocałunki, ale mój problem polega na tym, że w ten sposób spotykam się z kilkoma dziewczynami. Czy powinienem mieć jakieś wyrzuty sumienia, że dzisiaj spotykam się z jedną, całujemy się, a jutro z kolei widzę się z kolejną i pewnie znowu będzie parcie na pocałunek? Z żadną z nich nie rozmawialiśmy jeszcze na temat wyłączności, ale mimo wszystko dziwnie i nieswojo się z tym czuję... Na tym etapie z żadnej z nich nie mogę być pewny czy to ta, jest na to za wcześnie i chciałbym kontynuować randkowanie, ale głowa trochę mnie ryje.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: one robią prawdopodobnie tak samo. I nie tylko to.
I teraz kombinuj jak się z tym czujesz?
Bądź uczciwy i nie kłam.
Jak zapyta - powiesz prawdę, a jak nie pyta - to pewnie ma to gdzieś.
Kobieta dziś potrafi się z Tobą całować, a kilka dni wcześniej ciągnęła koledze itd. - i może nie mieć z tym
XD
wyrzuty sumienia niepotrzebne
@kupidyn_ciemnooki Teoretycznie tak, ale "idzie w kierunku związku" to nadal nie związek i tak jak kolega wyżej napisał - skąd mam wiedzieć czy te laski w przerwach między naszymi spotkaniami nie robią tego samego albo i idą z tym dalej? Nikogo nie oszukuje, nie zamierzam nikogo okłamywać, ale zwyczajnie ten temat nie został narazie poruszony.
───────────
@Mathas: no to Twoja strata, bo znam wiele takich co sie caluja dopiero po kilku mies, gdy sie zakochaja