Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +181
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +86
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

Politycy dziwią się czemu kobiety nie mają dzieci. A z kim mają je mieć? Z progresywnymi chłopcami, którzy nie umieją otworzyć maski w samochodzie albo wbić gwoździa czy ze z*ami z konfederacji, którzy najchętniej zamknęliby kobiety w kuchni i każą kobietom rodzić uszkodzone płody?
Nie ma już prawdziwych mężczyzn takich jak np. mój tata, który od zawsze miał lewicowe poglądy, ale jednak był i jest w tym męski. Dzisiaj jest wybór między dżumą a cholerą.
#gorzkiezale #tinder #zwiazki
─────────────────────
· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie ma już prawdziwych kobiet, dzisiaj jest wybór między dżumą, a cholerą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Czyli jesteś za progresywnym modelem kobiet i patriarchalnym modelem mężczyzny? XD Największa zaraza i rak tego świata
@mirko_anonim: ciposław lewicowiec to nie mężczyzna
To zawsze beciak.
@mirko_anonim: miarkuj się młoda, bo nie znasz wszystkich.
Twój tata miał lewicowe poglądy? Ciekawy sposób nazwania starego komucha towarzysza ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: no i? Jak będzie potrzebował to się nauczy, jak każdy człowiek. Mam prawie 30 lat i dopiero niedawno nauczyłem się uruchamiać pile spalinową, bo całe życie mieszkałem w bloku, a dopiero teraz przeprowadziłem się do domu i potrzebowałem tej umiejętności
źródło: 5A9B238D-F1AE-4479-A681-99521EB78754
Pobierz