Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Politycy dziwią się czemu kobiety nie mają dzieci. A z kim mają je mieć? Z progresywnymi chłopcami, którzy nie umieją otworzyć maski w samochodzie albo wbić gwoździa czy ze z*ami z konfederacji, którzy najchętniej zamknęliby kobiety w kuchni i każą kobietom rodzić uszkodzone płody?
Nie ma już prawdziwych mężczyzn takich jak np. mój tata, który od zawsze miał lewicowe poglądy, ale jednak był i jest w tym męski. Dzisiaj jest wybór między dżumą a cholerą.

#gorzkiezale #tinder #zwiazki

· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: P---------e. Równie dobrze można napisać, że nie ma już prawdziwych kobiet, bo albo są wyzwolone feministki co facetów mają za nic, a gała to nie zdrada. Z drugiej strony mamy szare myszki zniszczone psychicznie, które trzeba prowadzić całe życie za rękę.

Nie ma już prawdziwych kobiet, dzisiaj jest wybór między dżumą, a cholerą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Z progresywnymi chłopcami

wbić gwoździa czy ze z*ami z konfederacji, którzy najchętniej zamknęliby kobiety w kuchni

@mirko_anonim: Czyli jesteś za progresywnym modelem kobiet i patriarchalnym modelem mężczyzny? XD Największa zaraza i rak tego świata
  • Odpowiedz
Nie ma już prawdziwych mężczyzn takich jak np. mój tata, który od zawsze miał lewicowe poglądy, ale jednak był i jest w tym męski.

@mirko_anonim: ciposław lewicowiec to nie mężczyzna
To zawsze beciak.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kobiety obecnego pokolenia i poprzedniego zabijaly meskosc w zarodku wiec wyroslo mnostwo malo meskich facetow. Dodajmy ze 1/3 mlodych chlopakow obecnie dorasta bez ojcow to bedzie tylko gorzej. Przyzwyczaj sie.
  • Odpowiedz
Z progresywnymi chłopcami, którzy nie umieją otworzyć maski w samochodzie albo wbić gwoździa

@mirko_anonim: no i? Jak będzie potrzebował to się nauczy, jak każdy człowiek. Mam prawie 30 lat i dopiero niedawno nauczyłem się uruchamiać pile spalinową, bo całe życie mieszkałem w bloku, a dopiero teraz przeprowadziłem się do domu i potrzebowałem tej umiejętności
general-lufa - >Z progresywnymi chłopcami, którzy nie umieją otworzyć maski w samocho...

źródło: 5A9B238D-F1AE-4479-A681-99521EB78754

Pobierz
  • Odpowiedz