Aktywne Wpisy

Qurvinox +408
W całym tym społeczeństwie już chyba nie chodzi o przekraczanie prędkości, palenie na balkonach czy trzymanie szczekających psów w mieszkaniach. Tylko bezczelność ludzi. Liczy się tylko ja i mój czubek nosa.
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ

Wojciech_Skupien +337
Z żoną przez ponad 2 lata staraliśmy się o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczęliśmy szukać przyczyn takich sytuacji, stąd też skierowaliśmy się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zminimalizować szansę wystąpienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się

Wolę nie ze swojego, dlatego anonim. Oddawałem kiedyś krew i chciałbym do tego wrócić, ale jest jeden szkopuł. Na stronie o krwiodastwie przeczytałem, że nie można przyjmować środków psychoaktywnych, a ja regularnie przyjmuję medikinet na ADHD. Medikinet siedzi w krwi od przyjęcia 8h, jakbym np. nie brał rano to teoretycznie nie powinno go być w krwioobiegu. Czy ktoś z was może ma doświadczenie albo informacje czy to z automatu wyklucza krwiodawcę czy jednak można oddawać po konsultacji z lekarzem?
#barylkakrwi#krwiodawstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jest to indywidualnie interpretowany temat przez lekarza kwalifikującego, ale nie wyklucza donacji.
Należy wpisać Medikinet w ankiecie i nie można brać minimum 24h (nie wiem dlaczego tyle) przed donacją.