Aktywne Wpisy

annlupin +15
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz
annlupin +10
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

Też jestem łysy, mam 32 lata. Wcześnie straciłem włosy. Ogólnie miałem jakieś kontakty, ale żadnego związku niestety. I przez długi czas nigdy nie było to dla mnie tak ważne, bo mierzyłem się z innymi traumami, ale teraz samotność do mnie dotarła i uderzyła bardzo mocno. Teraz mój cel to siłownia, żeby polepszyć sylwetkę.
Ściana tekstu a można by to w 3 zdaniach ogarnąć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
https://wykop.pl/wpis/70437139/wpis
@AlexBrown: gymbro - witam w klanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim:
niestety nikt nigdzie nie dał gwarancji, że każdy bedzie kogoś miał. Człowiek jest przystosowany do tego żeby żyć samotnie i nie świrować. Po prostu musi mieć rozum i pokorę.
Tak, też mi się nie chciało czytać.
Do OPa mam radę żeby zmienić pracę na lepszą, a z tym pojawi się lepsze zdanie o samym sobie i $$, a to przyciąga ludzi.
─