Aktywne Wpisy

darknightttt +6
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +8
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

Też jestem łysy, mam 32 lata. Wcześnie straciłem włosy. Ogólnie miałem jakieś kontakty, ale żadnego związku niestety. I przez długi czas nigdy nie było to dla mnie tak ważne, bo mierzyłem się z innymi traumami, ale teraz samotność do mnie dotarła i uderzyła bardzo mocno. Teraz mój cel to siłownia, żeby polepszyć sylwetkę.
Ściana tekstu a można by to w 3 zdaniach ogarnąć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
https://wykop.pl/wpis/70437139/wpis
@AlexBrown: gymbro - witam w klanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim:
niestety nikt nigdzie nie dał gwarancji, że każdy bedzie kogoś miał. Człowiek jest przystosowany do tego żeby żyć samotnie i nie świrować. Po prostu musi mieć rozum i pokorę.
Tak, też mi się nie chciało czytać.
Do OPa mam radę żeby zmienić pracę na lepszą, a z tym pojawi się lepsze zdanie o samym sobie i $$, a to przyciąga ludzi.
─