Nie ma żadnych szarych myszek. Każda chce chada. A te ciche tylko czekają na to żeby jakiś mężczyzna je uaktywnił i zaraz polecą po następną knagę. Te ciche, spokojne konserwatywki są tak samo powalone jak zlewaczałe
Ale w dumie cieszy mnie, że w końcu jakiś pillowiec wypłynął, bo już myślałem, że na tym portalu zostały same onuce i konfiarze xD dobrze poczytać sobie urojenia blackpilla i przypomnieć sobie, jakie Wykop to szambo (adekwatne do szamba we łbie takiego odklejeńca). Baby som złeeee o chcom tylko czaduf kwiii :D
@mirko_anonim: Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to że czytające to wszystko różowe paski mają bekę z tych wypocin. Nie ma to jak pisać takie wysrywy z anonimowego mirka.
@mirko_anonim: ale w sensie rodzina śledzi cię na wykopie że nie możesz napisać otwarcie z własnego profilu że nie chcesz chodzić do kościoła? Postaw im się ziomek, nie ma co innych oszukiwać.
@mirko_anonim: tak cie chlopie boli ten katolicyzm a prawda jest taka, ze progresywne spoleczenstwo jest dokladnie takie, bo wyzbylo sie jakichkolwiek praw moralnych, nawet najprostszego prawa naturalnego xd
Zapomniałem o ważnej informacji.
Nie ma żadnych szarych myszek. Każda chce chada. A te ciche tylko czekają na to żeby jakiś mężczyzna je uaktywnił i zaraz polecą po następną knagę.
Te ciche, spokojne konserwatywki są tak samo powalone jak zlewaczałe
#nikogo
Ale w dumie cieszy mnie, że w końcu jakiś pillowiec wypłynął, bo już myślałem, że na tym portalu zostały same onuce i konfiarze xD dobrze poczytać sobie urojenia blackpilla i przypomnieć sobie, jakie Wykop to szambo (adekwatne do szamba we łbie takiego odklejeńca). Baby som złeeee o chcom tylko czaduf kwiii :D
─
@mirko_anonim: Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to że czytające to wszystko różowe paski mają bekę z tych wypocin. Nie ma to jak pisać takie wysrywy z anonimowego mirka.
Za takie wpisy uwielbiam anonimowe, zawsze znajdzie się jakiś mentalny gimbus z którego można pocisnąc bekę.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Ps. Post opa to sama prawda.
Komentarz usunięty przez moderatora