mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
30
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
sberatel
@mirko_anonim takie wysrywy to z anonimowych musisz pisać?
14
mirko_anonim
Odpowiedź ✨ autora wpisu:

Zapomniałem o ważnej informacji.

Nie ma żadnych szarych myszek. Każda chce chada. A te ciche tylko czekają na to żeby jakiś mężczyzna je uaktywnił i zaraz polecą po następną knagę.
Te ciche, spokojne konserwatywki są tak samo powalone jak zlewaczałe
8
typeczek
@mirko_anonim: Nooo życie stało się tak proste, że musisz ten bełkot z anonima pisać xD 21/37 bo odpisałem
2
mirko_anonim
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

#nikogo

Ale w dumie cieszy mnie, że w końcu jakiś pillowiec wypłynął, bo już myślałem, że na tym portalu zostały same onuce i konfiarze xD dobrze poczytać sobie urojenia blackpilla i przypomnieć sobie, jakie Wykop to szambo (adekwatne do szamba we łbie takiego odklejeńca). Baby som złeeee o chcom tylko czaduf kwiii :D

─
1
daro1
Polecam ten stan 10/10.

@mirko_anonim: Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to że czytające to wszystko różowe paski mają bekę z tych wypocin. Nie ma to jak pisać takie wysrywy z anonimowego mirka.
1
mirko_anonim
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

Za takie wpisy uwielbiam anonimowe, zawsze znajdzie się jakiś mentalny gimbus z którego można pocisnąc bekę.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
0
BlackpillNaCalego
@mirko_anonim: ale przed chwilą dokładnie to samo napisałeś, że baby chcą tylko czadów to co nie wiesz co piszesz?
0
M.....9
@BlackpillNaCalego: dalnie z anonimowych można też odpowiadać. Masz napisane w poście że to odpowiedź albo że to OP xd.

Ps. Post opa to sama prawda.
0
M.....9
@BlackpillNaCalego: bo czytasz odpowiedź na post z anonimowego i myślisz że to OP sam sobie odpowiedział xd
0
BlackpillNaCalego
@Mineciarz69: no widzisz nie nadążam technologicznie za wykopem
0
Mandragora_Cesarska
@mirko_anonim: ale w sensie rodzina śledzi cię na wykopie że nie możesz napisać otwarcie z własnego profilu że nie chcesz chodzić do kościoła? Postaw im się ziomek, nie ma co innych oszukiwać.
0
justBrowsin
justBrowsin
@mirko_anonim: tak cie chlopie boli ten katolicyzm a prawda jest taka, ze progresywne spoleczenstwo jest dokladnie takie, bo wyzbylo sie jakichkolwiek praw moralnych, nawet najprostszego prawa naturalnego xd
0