Aktywne Wpisy

Zgagarast +311
Kolega kupił mieszkanie 41m^2 w bloku w mieście wojewódzkim za ponad 500 000zł.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.

W jakich okolicach Polski mówi się "jo"?
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: O to to. Możesz jeszcze ziomkom i ziomalkom wspomnieć, że jesteś intelectually superior i nich się p****olą
Pozdrawiam moderatora @Jailer. Niestety to nie zarzutka, więc nie wiem po co ten tag #000baitalert. Komu normalnemu chciałoby się pisać tak długiego baita i nie umieszczać w nim wykopowych stereotypów typu "loszki to coorvy", "tylko praca fizyczna a nie klikanie w kąkuter" itp.?
Jest w ogóle jakaś rozpiska tagów które doklejacie do wpisów oprócz #mirkoanonim i
Jest jeszcze #biedanonim dla wpisów, które nie wymagają anonimizacji. Ogólnie do każdego wpisu możemy dodać notatki,
źródło: believe
Pobierz@mirko_anonim: w procesie jak juz, ale dopelnia to obraz osoby, ktora to pisala.
Niezly folwark tam macie, o ile istniejecie
@UniversalHater: szczerze mówiąc, od początku skłaniam się ku wersji olania komentarzy. Bo co tak naprawdę mogę zrobić? Jednak nie ukrywam, trochę mnie to boli.
@kuncfot: taka gadka z mojej strony byłaby całkowicie niepoważna, bo często komentowałem w niewybrednych słowach te wszystkie korpobzdety, których teraz jestem częścią jakby nie patrzeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jailer: OK, dzięki miras za wyjaśnienie.
@programista15cm: lepsze
Skoro uważają, że Ty ten teges z menago to im zagrozi, że jak dalej będą podskakiwać to ich stosownie docenisz z menago ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: giniesz od własnej broni ( ͡º ͜ʖ͡º)