#biedanonim Chciałbym zapytać fachowców #silownia czy mój pomysł na plan początkującego ma rence i nogi. Generalnie opiera się na pięciu podstawowych ćwiczeniach: wyciskanie na płaskiej, martwy ciąg, ohp, wiosłowanie i przysiady ze sztangą. Trzy treningi w tygodniu, pięć serii każdego ćwiczenia, po 8-10 powtórzeń, progresja i 5 kg gdy swobodnie robię 5 takich serii. I tylko tyle, czytalem, że początkującym przez pierwsze pół roku to wystarczy, nie chcę żadnych udziwnień, ale czy ww. plan/ćwiczenia będzie ok?
Chciałbym zapytać fachowców #silownia czy mój pomysł na plan początkującego ma rence i nogi. Generalnie opiera się na pięciu podstawowych ćwiczeniach: wyciskanie na płaskiej, martwy ciąg, ohp, wiosłowanie i przysiady ze sztangą. Trzy treningi w tygodniu, pięć serii każdego ćwiczenia, po 8-10 powtórzeń, progresja i 5 kg gdy swobodnie robię 5 takich serii. I tylko tyle, czytalem, że początkującym przez pierwsze pół roku to wystarczy, nie chcę żadnych udziwnień, ale czy ww. plan/ćwiczenia będzie ok?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.