Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +31

@mirko_anonim: Norma jest w uj szeroka i wielu facetów mając testosteron "w normie" ma problemy. Nic nowego. Następnym razem użyj szukaj. Temat zamykam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najrozsadniej by bylo sie zastanowic czy zmiana rozowej by nie rozwiazala problemu - moze smieszne, moze dosadne, ale prawdziwe.
Seksuolog nie ma byc znany ani polecany tylko ma byc Twoj. Masz czuc sie z nim dobrze, masz miec ochote z nim pracowac.
Jak tego nie poczujesz to idz do innego.
@mirko_anonim: bez sprzetu nie da sie cwiczyc anabolicznie.
@programista15cm
Pracuje z ciężarem własnego ciała. Ćwiczenia opieram na różnego rodzaju pompkach , planku, podciągnięciach na drążku, przysiadach, wykrokach, spięciach brzucha
Korzystam z "najcięższego" planu na całe ciało przygotowanego przez aplikacje "Ćwiczenia w domu" od Leap Fitness Group, dodatkowo jak mam czas i chęci dorzucam ćwiczenia na poszczególne
Nie dla każdego celem ćwiczenia jest wyglądanie jak kafar, OP może po prostu chce być sprawny i mobilny.