Aktywne Wpisy

MG78 +247
Nadeszła wiosna i zaraz zakwitną wiśnie, z tej okazji rozdajo mojej książki Poznaj Japonię.
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
źródło: poznaj-japonie
Pobierz
Czoso +257
Jak pan dewleoper postawi przepis to nie ma luja we wsi.
Może i jest gorzej, ale za to drożej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #heheszki
Może i jest gorzej, ale za to drożej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #heheszki
źródło: 1000055907
Pobierz

@mirko_anonim:
źródło: ahsit
Pobierz@mirko_anonim: czyli raz w dupe to nie pedał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie taki chłopak jest skreślony, czy to przez divy czy ons, bo już wiadomo, że nie jesteśmy dopasowani - ja jak nie jestem w związku, a nie jestem już kilka lat, to nie chodzę na żadne s3ksy, nie pamiętam o czymś takim jak s3ks. To jasny wyznacznik, że nasze temperamenty są niezgodne.
────────────────
Jestem prawie 34 letnim prawiczkiem i nie wyobrażam sobie tego robić z obcą babą, w gumie i to (plus minus) godzinę po jakimś innym gościu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Nie mam z tym problemu.
Edit: Ale ogólnie mężczyźni raczej się tym, potencjalnym partnerkom, nie chwalą. Można sobie tylko biedy, niepotrzebnie, napytać.
@accalaurentia: biedy bo laska by odrzuciła? co to za przyjemność być w związku z kimś, kto wiadomo że by nas nie chciał znając nas naprawdę?
Wszystko ma swoje konsekwencje. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. Albo się powstrzymasz i zaslużysz na konkretną osobę, albo się nie powstrzymasz i zasłużysz na inne, wcale
Otóż, można zjeść ciastko i mieć ciastko.
@dzkeson: czyli Ci ktorym zostalo 0.25g fety w kiermanie XDDDDDDDDDDD