Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim mi się wydaje, że odpowiedź już znasz, bo ładnie wszystko poparłeś argumentami. I masz racje, człowiek jest bardziej skomplikowany, taki nikomu niewyrządzający krzywdy czyn nie przekreśli Cię w żaden sposób, więc po prostu Twoja przyszła partnerka również będzie musiała mieć otwarty łeb. Ja jakbym poznała kogoś takiego, to bym pomyślała, że no dobra było minęło i tyle, więc pewnie setki innych kobiet myśli tak samo. Jeżeli ma Ci to pomóc,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie skreśliłabym faceta tylko za to, że kiedyś był na divach, ale mam dosyć otwarty łeb i duza wyrozumialosc na to co ludzie odwalaja. Nie pochwalam, ale rozumiem.
  • Odpowiedz
stawianie znaku równości między pojedynczym epizodem, a regularną praktyką jest dziwne

@mirko_anonim: czyli raz w dupe to nie pedał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

Dla mnie taki chłopak jest skreślony, czy to przez divy czy ons, bo już wiadomo, że nie jesteśmy dopasowani - ja jak nie jestem w związku, a nie jestem już kilka lat, to nie chodzę na żadne s3ksy, nie pamiętam o czymś takim jak s3ks. To jasny wyznacznik, że nasze temperamenty są niezgodne.

• Odpowiedz
Mój chłopak chodził do prostytutek, gdy był młodszy, między 18., a 27. rokiem życia.
Nie mam z tym problemu.

Edit: Ale ogólnie mężczyźni raczej się tym, potencjalnym partnerkom, nie chwalą. Można sobie tylko biedy, niepotrzebnie, napytać.
  • Odpowiedz
Edit: Ale ogólnie mężczyźni raczej się tym, potencjalnym partnerkom, nie chwalą. Można sobie tylko biedy, niepotrzebnie, napytać.

@accalaurentia: biedy bo laska by odrzuciła? co to za przyjemność być w związku z kimś, kto wiadomo że by nas nie chciał znając nas naprawdę?

Wszystko ma swoje konsekwencje. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. Albo się powstrzymasz i zaslużysz na konkretną osobę, albo się nie powstrzymasz i zasłużysz na inne, wcale
  • Odpowiedz