Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

U mnie w gimbazie była dziewczyna, której nawet największa zazdrośnica musiałaby przyznać, że jest ładną kobietą. Natomiast przy okazji była na prawdę głupiutka. Po kilku latach obczaiłam jest instagrama i wszystko co można mieć sztucze, to ma sztuczne... cała jej uroda gdzieś się utopiła w plastiku. W sumie z dalszych obserwacji, to takie zwykłe szare myszki bez makijażu wyglądają młodziej. Większość dziewczyn, które znałam i malowały się już w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

Ja natomiast zauważyłam ze kobiety co rodziły dzieci ewidentne mocniej się postarzały niż te co dzieci nie maja. Jak teraz mam 32 lata to moje koleżanki co maja conajmniej jedno dziecko to wyglądają jak zadbane panie po 40tce a nie kobiety w moim wieku.

Co do makijażu to trzeba umieć go nałożyć bo można się nim wypięknić ale tez oszpecić. Najłatwiej się oszpecić ciemnym podkładem. Wiele kobiet niestety korzysta z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Moja ex (00), już ma najlepszy czas za sobą. Jest teraz z jakimś śmiesznym gościem i myślę że już lepiej u niej nie bedzie. Jak urodzi kiedyś, to naprawdę może być kiepsko. Plus taki, że nie robi sobie tatuaży i nie skacze na bolcach, jak poj*bana.
  • Odpowiedz