✨️ Obserwuj #mirkoanonim Krew mnie zalewa gdy przychodzi weekend, a moja dziewczyna od rana do wieczora ogląda seriale na Netflixie. Przez to ja muszę się zajmować obowiązkami domowymi, chodzę na zakupy, sprzątam, gotuję. Nie przeszkadza mi to aż tak, bo gdy byłem singlem to musiałem robić to samo, ale gdy widzę ją rozwaloną cały dzień na kanapie w piżamie to coś się we mnie gotuje. Co tydzień się kłócimy o to, ona uważa że ja "nie mam luzu" i nie umiem odpoczywać. Jakieś rady?
@mirko_anonim: Wyhodowałeś sobie, to masz. Łączę się w bólu. Moja nawet odkurzacza nie weźmie. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Ino mi brakuje wina....
@mirko_anonim: Po prostu musisz wyprowadzic ja z błędu i pokazac ze jestes luzak. Na nastepny weekend nic nie gotuj, nie rob zakopow i miej w------e. Cały weekend chill. Jak sie odpali o cos to powiedz ze ma za mało luzu i ze weekend jest do odpoczywania
@mirko_anonim: czyje jest mieszkanie? jeżeli wynajmowane, to ja bym odpuścił swoje obowiązki na parę weekendów i sprawdził w którą stronę to idzie jeżeli twoje, to bym ustalił co ma być zrobione przez kogo i jeżeli dziewczyna nie dowozi - musi wracać do mamy jeżeli jej, to bym się wyprowdził od niej
@mirko_anonim: to ja ci powiem z innej manki, moja byla zona znowu zapierzala ile sie dalo, lekarka, narodziny dziecka, potem druga ciaza , potem dramat taki ze sobie nie wyobrazasz, nagle dluga historia jak to odkrylem okazuje sie ze podaje mi ciezkie leki i planuje z matka podac mi trucizny zeby rozwalic nerki i odbrac moja czesc majatku. nie chciala sie rozwodzic tylko byc wdowa zeby latwiej jej bylo kogos
Krew mnie zalewa gdy przychodzi weekend, a moja dziewczyna od rana do wieczora ogląda seriale na Netflixie. Przez to ja muszę się zajmować obowiązkami domowymi, chodzę na zakupy, sprzątam, gotuję. Nie przeszkadza mi to aż tak, bo gdy byłem singlem to musiałem robić to samo, ale gdy widzę ją rozwaloną cały dzień na kanapie w piżamie to coś się we mnie gotuje. Co tydzień się kłócimy o to, ona uważa że ja "nie mam luzu" i nie umiem odpoczywać. Jakieś rady?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
a teraz wracaj zmywarkę ogarnąć
@mirko_anonim: a chad przychodzi i julkę pekluje xD
@szatanEK666: @mirko_anonim dokładnie i idz na obiad z tinderowka
jeżeli wynajmowane, to ja bym odpuścił swoje obowiązki na parę weekendów i sprawdził w którą stronę to idzie
jeżeli twoje, to bym ustalił co ma być zrobione przez kogo i jeżeli dziewczyna nie dowozi - musi wracać do mamy
jeżeli jej, to bym się wyprowdził od niej