✨️ Obserwuj #mirkoanonim #normictwo są na równi z płaskoziemcami, pokazujesz takim badanka, że liczba partnerów seksualnych wpływa na trwałość związku i najlepiej na żonę wziąć taką, która z seksem chce czekać do ślubu, to oni dalej swoje, że ta badania są nic nie warte, a najlepiej to wziąć ex prostytutkę, bo jak sami twierdzą: "taka wie co i jak i już się wyszalała, więc będzie wierna." xD No normalnie idiokracja. Tak na prawdę to my, którzy uważamy się za #przegryw (mimo, że uważam iż nie słusznie się tak nazywamy), jesteśmy wyższą firmą inteligencji od normictwa, bo my uwzględniamy w swoim życiu badania naukowe! #takaprawda #przegryw #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski
@mirko_anonim: bohatersko walczysz z chochołem, nie sądze aby dużo ludzi tak uważało. Po prostu trwałości związku sprzyja dojrzałość emocjonalna a ludzie dojrzali emocjonalnie z reguły wychodzą z piwnicy i bywają w związkach.
Inna sprawa że sama w sobie trwałość związku, bez miłości, zaufania czy zwykłego wzajemnego szacunku nie jest żadną wartością - znam pare starszych ludzi którzy są w związku 60 lat, z czego około
@Kotdog: i co niby jak sprawdzisz ilu miała? Spytasz i liczysz, że prawdę ci powie? No wiadomo, że kobiety nie kłamią w sprawie swojej przeszłości seksualne, co nie? Co nie? xD
Po prostu trwałości związku sprzyja dojrzałość emocjonalna a ludzie dojrzali emocjonalnie z reguły wychodzą z piwnicy i
@mirko_anonim: ależ ciary żenady poczułem po przeczytaniu tego, dziękuje za intensywne doznanie w niedzielny wieczór. Poświęciłem 10 minut swojego życia na obejrzenie tego filmiku który wkleiłeś i nie ma tam nic o korelacji dojrzałości emocjonalnej i ilości partnerów.
Ogólnie to wszelkie duże anomalie wskazują na bałagan w głowie, dziewice konsekrowane stawiam na równi z entuzjastkami przygodnego seksu.
Nie sprawdzałbym ilu miała, ani nawet bym nie pytał jakby nie było okazji do takiego pytania. Jeśli byłaby kobietą z którą nie można stworzyć stałego związku, to byśmy się rozstali, i to byłby najlepszy sprawdzian dla stałości związku. A gdybyśmy jakimś cudem stworzyli stały związek to by znaczyło,że pasuje do mnie taka lafirynda. Ja nie podważam tych badań, pewnie są prawdziwe, z kolega wyżej też się zgadzam, że to jest związane z
@mirko_anonim: normictwo zaneguje każde badanie, pokaż im badanie, gdzie kobieta wybierze wysokiego i przytojnego faceta i oleje totalnie jego "charakter", "poczucie humoru" i inne "ważne" cechy to zaraz przyjdzie jakiś normik i powie, że kobieta jedno mówi i drugie robi i tak naprawdę ona nie chce wysokiego i przystojnego tylko niskiego i przeciętnego z ryja, ale zabawnego stand-upera ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜
Jestescie dobrzy tylko w teorii, ja już wiem, jak te przegrywy chcą czekać z seksem, śmiechu warte...
@lubiejescfrytki: w kwestii wymagań związkowych faceci niczym się nie różnią. Każdy jeden chce ekskluzywnych doznań od swojej różowej tj. takich, których inni (byli) faceci nie doświadczyli. Tutaj nie ma różnic czego chcą przegrywy i wygrywy. Taka jest natura niebieskich pasków że chcą odkrywać coś dotąd niespotykanego i dobierania się w pary też to
#normictwo są na równi z płaskoziemcami, pokazujesz takim badanka, że liczba partnerów seksualnych wpływa na trwałość związku i najlepiej na żonę wziąć taką, która z seksem chce czekać do ślubu
@mirko_anonim: Bo ty się k---a najlepiej znasz jako teoretyk. Młoda dziewica (po pierwszym seksie z tobą) jest o tyle z-----a, że sobie roi w głowie, że s--s z innym partnerem może być inny lub lepszy. I to jej
#normictwo są na równi z płaskoziemcami, pokazujesz takim badanka, że liczba partnerów seksualnych wpływa na trwałość związku i najlepiej na żonę wziąć taką, która z seksem chce czekać do ślubu, to oni dalej swoje, że ta badania są nic nie warte, a najlepiej to wziąć ex prostytutkę, bo jak sami twierdzą: "taka wie co i jak i już się wyszalała, więc będzie wierna." xD No normalnie idiokracja. Tak na prawdę to my, którzy uważamy się za #przegryw (mimo, że uważam iż nie słusznie się tak nazywamy), jesteśmy wyższą firmą inteligencji od normictwa, bo my uwzględniamy w swoim życiu badania naukowe!
#takaprawda #przegryw #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: bohatersko walczysz z chochołem, nie sądze aby dużo ludzi tak uważało.
Po prostu trwałości związku sprzyja dojrzałość emocjonalna a ludzie dojrzali emocjonalnie z reguły wychodzą z piwnicy i bywają w związkach.
Inna sprawa że sama w sobie trwałość związku, bez miłości, zaufania czy zwykłego wzajemnego szacunku nie jest żadną wartością - znam pare starszych ludzi którzy są w związku 60 lat, z czego około
@Kotdog: i co niby jak sprawdzisz ilu miała? Spytasz i liczysz, że prawdę ci powie? No wiadomo, że kobiety nie kłamią w sprawie swojej przeszłości seksualne, co nie? Co nie? xD
@mirko_anonim: ależ ciary żenady poczułem po przeczytaniu tego, dziękuje za intensywne doznanie w niedzielny wieczór.
Poświęciłem 10 minut swojego życia na obejrzenie tego filmiku który wkleiłeś i nie ma tam nic o korelacji dojrzałości emocjonalnej i ilości partnerów.
Ogólnie to wszelkie duże anomalie wskazują na bałagan w głowie, dziewice konsekrowane stawiam na równi z entuzjastkami przygodnego seksu.
@mirko_anonim: Jestescie dobrzy tylko w teorii, ja już wiem, jak te przegrywy chcą czekać z seksem, śmiechu warte...
Ja nie podważam tych badań, pewnie są prawdziwe, z kolega wyżej też się zgadzam, że to jest związane z
@lubiejescfrytki: w kwestii wymagań związkowych faceci niczym się nie różnią. Każdy jeden chce ekskluzywnych doznań od swojej różowej tj. takich, których inni (byli) faceci nie doświadczyli. Tutaj nie ma różnic czego chcą przegrywy i wygrywy. Taka jest natura niebieskich pasków że chcą odkrywać coś dotąd niespotykanego i dobierania się w pary też to
@lubiejescfrytki: argument spójny, wiarygodny i logiczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli jakaś uprawiała mało seksu jak była singielką, to już wiadomo że po ślubie nie będzie dawać tyle ile chcesz.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: Bo ty się k---a najlepiej znasz jako teoretyk. Młoda dziewica (po pierwszym seksie z tobą) jest o tyle z-----a, że sobie roi w głowie, że s--s z innym partnerem może być inny lub lepszy. I to jej