Aktywne Wpisy

Medokin99 +343
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz
zajsty +94
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz

Jak radzić sobie z debilem, który przychodzi chory do pracy? Siedzi przy biurku obok mnie, kaszle, co chwilę smarka, a przed chwilą to mu nawet krew z nosa poleciała. Jak mu powiedziałem, żeby poszedł do lekarza i na L4, to odparł, że szkoda mu kasy, bo L4 płatne w 80% (pracujemy w korpo IT, chłop zarabia około 15k na rękę) xD Zdalnie też nie będzie pracował, bo nie ma w domu warunków... Managera jeszcze nie ma w pracy, zamierzam mu o tym powiedzieć, ale wątpię, czy to coś da...
#pracbaza #korposwiat #gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A z "kolega" się nie kop tylko skup na współpracy jako dev. Niech się kopie manager - to on ma być tym złym. Ponownie jeżeli manager to rozegra tak że Ty będziesz winny i atmosfera siądzie to eskaluj