Aktywne Wpisy

cheture +17
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +112
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Trochę dziwnie ale gdyby był fajnym człowiekiem i nie przeszkadzałby mu brak dziewictwa u mnie to ok.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Skoro jest prawiczkiem to znaczy, że coś z nim jest nie tak. Chory, brzydki, niemajętny, s---------y. Słaby kandydat na męża czy ojca. Już dalej nie wnikam z jakiego to powodu się stało i jak jego życie się potoczyło.
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
Zdecydowanie red flag, bo to oznacza że żadna go przez tyle lat nie chciała, albo on nie potrafił zachęcić żadnej. A więc czymś odpycha - wyglądem, biedą, nieogarnięciem życiowym, sposobem życia, przekonaniami, chorobami psychicznymi itp.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Ja się umawiałam z 38 letnim prawiczkiem i był ogolnie spoko, byłam otwarta bo wolę prawiczków niż typów ktorzy mieli 3> kobiety.
Niestety w innej się zakochał zanim do czegoś doszło.
─