Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kobiety z jakiej branży/z jakim wykształceniem uważacie za najbardziej interesujące i inteligentne, z którymi byście się z wiązali?

Natomiast kobiety z jakich branż/po jakich studiach was nie interesują i uważacie za niezbyt lotne?

#mirkoanonim #pytanie #rozowepaski #praca #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

@sberatel: No jednak ma. Ludzie z prawa czy medycyny często pochodzą z bogatych rodzin z tradycjami w zawodzie, maja zapewniona robote po studiach za dobry bilon. Zadufanie, arogancja, ego w kosmosie, pogarda wobec gojów to norma na tych kierunkach. Kręciłem się zawodowo w tych środowiskach i lekarki/prawniczki od razu X na tinderze. jest ich na appkach bardzo dużo, wnioski wyciągnij sam ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1

Chłopie, to tak nie działa, że ty sobie świadomie wybierasz w kim się zakochasz, a w kim nie. To jest proces nieświadomy i niestety nie masz wpływu na to do kogo będzie cię ciągnęło. Ja teraz jestem zakochany w lasce, która nie spełnia ani jednego mojego świadomego wymagania, a mimo to mam obsesję na jej punkcie.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1

Obie moje ex były lekarkami (zbieg okoliczności, nie że tak chciałem) i nigdy więcej tym razem świadomie nie zwiążę się z lekarką nigdy. Powodów jest dużo i nie chce mi się wymieniać wszystkich ale:
* praca ważniejsza niż ja i związek,
* brak umiejętności okazywania uczuć,
* wszystko kręci się w okól zarabiania dużej kasy (zarabiała 2x tyle co ja - w dobrych miesiącach wyciągała 60k PLN i miała pretensje, że nie dokładam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim soo True. Przeżyłem to. Moja była jest lekarka. Złapałem ją na tym jak mi podawała leki i chciała o-----ć będąc że mną w drugiej ciąży. Dramat. Chciała mnie załatwić bo mamusie sprowadziła i żeby zabrać mi mój majątek i żeby być wdową.
  • Odpowiedz