Aktywne Wpisy

Coxex +417
Boomerzy mówią, że kiedyś nie było czegoś takiego jak autyzm, a potem opowiadają o wujku Januszu, który w latach 80. przez 5 godzin dziennie majsterkował przy swojej kolejce w piwnicy i znał na pamięć wszystkie rozkłady jazdy i trasy pociągów w Polsce, za to jakoś nie dziwnie się z nim rozmawiało.
#heheszki #przemyslenia #autyzm
#heheszki #przemyslenia #autyzm
lukasz-dit +97
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kobiety z jakiej branży/z jakim wykształceniem uważacie za najbardziej interesujące i inteligentne, z którymi byście się z wiązali?
Natomiast kobiety z jakich branż/po jakich studiach was nie interesują i uważacie za niezbyt lotne?
#mirkoanonim #pytanie #rozowepaski #praca #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Unikam prawniczek i lekarek. Maja tylko pieniadze w oczach plus ego w kosmosie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@sberatel: No jednak ma. Ludzie z prawa czy medycyny często pochodzą z bogatych rodzin z tradycjami w zawodzie, maja zapewniona robote po studiach za dobry bilon. Zadufanie, arogancja, ego w kosmosie, pogarda wobec gojów to norma na tych kierunkach. Kręciłem się zawodowo w tych środowiskach i lekarki/prawniczki od razu X na tinderze. jest ich na appkach bardzo dużo, wnioski wyciągnij sam ( ͡° ͜ʖ ͡
Chłopie, to tak nie działa, że ty sobie świadomie wybierasz w kim się zakochasz, a w kim nie. To jest proces nieświadomy i niestety nie masz wpływu na to do kogo będzie cię ciągnęło. Ja teraz jestem zakochany w lasce, która nie spełnia ani jednego mojego świadomego wymagania, a mimo to mam obsesję na jej punkcie.
─────────────
@mirko_anonim: a ktoś inteligentny musi to mieć zapewnione? To się wyklucza imho
Obie moje ex były lekarkami (zbieg okoliczności, nie że tak chciałem) i nigdy więcej tym razem świadomie nie zwiążę się z lekarką nigdy. Powodów jest dużo i nie chce mi się wymieniać wszystkich ale:
* praca ważniejsza niż ja i związek,
* brak umiejętności okazywania uczuć,
* wszystko kręci się w okól zarabiania dużej kasy (zarabiała 2x tyle co ja - w dobrych miesiącach wyciągała 60k PLN i miała pretensje, że nie dokładam