Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przerąbane jest być nieszczęśliwie zakochanym w kimś kto cię zawiódł w przeszłości i z kim nie masz już kontaktu... Tak wiem, jestem debilem, bo jestem zakochany w lasce, która mnie zawsze miała w dupie i odzywała się tylko wtedy gdy potrzebowała mojej pomocy na studiach. :/ Chyba jestem odpowiednikiem tych karyn co to latają za bad boyem, który ma je gdzieś, a spokojni faceci są dla nich niewidoczni.
#przegryw #blackpill #redpill #takaprawda #milosc #feels

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Powiem w skrócie: "NATURA". Na blackpillu narracja w tą stronę się nie sprzedaje.... Ale to często działa w 2 strony. Mężczyźni (normany) olewają te słynne wypokowe "szare myszki" i lgną do lasek, które je mają gdzieś. Wolą być beciakiem jakiejś laski 9/10 niż Chadem dla laski 4/10....

Mowa tu o Normanach a nie o totalnie przegranych na rynku....

(Swoją drogą fajnie, że BP i wysoka samoświadomość popularyzuje się u
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź ✨️ autora wpisu:

Mężczyźni (normany) olewają te słynne wypokowe "szare myszki" i lgną do lasek, które je mają gdzieś. Wolą być beciakiem jakiejś laski 9/10 niż Chadem dla laski 4/10....

@PanHaroldHe: ale w takich szarych myszkach też byłem bezowocnie zakochany kiedyś, więc to nie jest tak, że tylko do 9/10, bo do tych 4 i
  • Odpowiedz