Aktywne Wpisy
strike_lucky +6
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +453
źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz

Przerąbane jest być nieszczęśliwie zakochanym w kimś kto cię zawiódł w przeszłości i z kim nie masz już kontaktu... Tak wiem, jestem debilem, bo jestem zakochany w lasce, która mnie zawsze miała w dupie i odzywała się tylko wtedy gdy potrzebowała mojej pomocy na studiach. :/ Chyba jestem odpowiednikiem tych karyn co to latają za bad boyem, który ma je gdzieś, a spokojni faceci są dla nich niewidoczni.
#przegryw #blackpill #redpill #takaprawda #milosc #feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Mowa tu o Normanach a nie o totalnie przegranych na rynku....
(Swoją drogą fajnie, że BP i wysoka samoświadomość popularyzuje się u
@PanHaroldHe: ale w takich szarych myszkach też byłem bezowocnie zakochany kiedyś, więc to nie jest tak, że tylko do 9/10, bo do tych 4 i
Mam coś zbliżonego, ale w moim przypadku zabrakło zdecydowanego działania i rozwinięcia znajomości. Jedno z gorszy uczuć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord