Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uważacie, że to w porządku, że rodzicie kupili mojej siostrze singielce mieszkanie w dużym mieście wojewódzkim za pół miliona złotych, a potem kupili sobie jeszcze drugie mieszkanie na wynajem za 600 tysięcy i 2 działki po kilkaset tysięcy, a ja nic nie dostałem? Bo uwidziało im się, że kiedyś przepiszą na mnie dom rodzinny albo jakąś działkę jak będę miał żonę/dzieci.

#zalesie #mieszkanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Współczuję. Moja mam, która została sama nie zostawiła testamentu dzięki czemu dziedziczyłem z siostrą po połowie. Brat babci zostawił testament, w którym zapisał mi i siostrze również po połowie. Ja bym się w-----ł na Twoim miejscu. Średniowiecznie myślenie z tym warunkiem małżeńskim.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: adoptuj dziecko i powiedz że chcesz chatę a potem oddaj dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie musisz oddawać w sumie będzie miał kto sprzątać. I tak lepiej będzie miał z samotnym ojcem niż samotną matką
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): A moi nie kupili nic, ani mnie ani siostrze. Siostra musi teraz mieszkać z ex mężem, a ja na wynajmie. Za to co parę lat kupowali sobie nowe auto z salonu, żeby udawać bogatych przed sąsiadami. Masz toksycznych starych i tyle, siostra to złote dziecko, a ty ten gorszy.

• Odpowiedz