Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +1298
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co sądzicie o #sodastream? Czy to najlepszy #saturator w tym przedziale cenowym, i czy w połączeniu z dzbankiem filtrującym faktycznie może zastąpić butelkowaną wodę gazowaną? Syropy mnie nie interesują.
Planuję kupić model Duo z różowymi cylindrami Quick Connect, które wysyłałbym bezpłatnym kurierem kilka razy do roku do napełnienia. Czy to dałoby mi gwarancję lub wysokie szanse, że cylindry będą wolne od zabrudzeń? Czy powinienem dokupić jakiś adapter/filtr, a jeśli tak, to czy łatwo i nieinwazyjnie go można zamontować? Pozwalam sobie zawołać @shalion @Rad-X @Qbica i @WojTech80 z racji wcześniejszej dyskusji: https://wykop.pl/wpis/69270133/sodastream-czy-uzywacie-filtrow-jak-macie-butle-po
Będę wdzięczny za wszelkie opinie.
#pytanie #woda #wodamineralna #wodagazowana #agd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
źródło: 88a515324fd180aeded46d3262f6
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
Nie wiem o co chodzi z "czystością cylindrów". Szczerze mówiąc olewam ten aspekt. Nie wiem też, czy mi się kiedyś ten zakup zwróci. Kluczowe jest dla mnie, że odkąd nie kupuję wody gazowanej, to nie musze jeździć na zakupy samochodem, bo