Aktywne Wpisy
nicspecjalnego +1140
Ktoś powinien wreszcie wziąć się za konkursy organizowane dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia.
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i

dariusz44 +36
#gielda #oswiadczenie #meczennicymsft #s-----------------t
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
źródło: image
Pobierz

Mirki, tak czytam ostatnie wpisy i zastanawiam się, czy dobrze robię. Mamy z różową ponad 90k oszczędności i zarezerwowane 2pok 42m2 na bk2% w mieście. Realnie stać na te 2pok i bez większych problemów spłacimy to w ciągu maks tych zakładanych 10lat - jak nie wcześniej. Cały czas rozwijamy się zawodowo i mam nadzieje, że nasze zarobki się zwiększą (it). Już rok temu o tym myśleliśmy jednak postanowiliśmy dozbierać trochę więcej kasy, no i wszyscy wiemy jak to się skończyło... Wiemy też, że te 2pok to trochę klitka. I zastawiamy się czy dobrze robimy, czy może lepiej zapożyczyć się u rodziny i wziąć coś większego np. za miastem. Ogólnie gdzieś w głowie mamy nasz wymarzony domek jak pewnie każdy, ale aktualnie no nie ma na to szans.
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tez meczylismy sie x lat w 36 m, co prawda przy sprzedazy zarobiłem 100 proc ale to męczarnia.
@mirko_anonim Byłem przed podobnym dylematem z tym że u mnie biło się wszystko o 60m powiedzmy w mieście i 90m w szeregowcu na osiedlu domów jednorodzinnych. Całe szczęście wybrałem opcję 90m
Robiłbym tak by dobrze wykorzystać zdolność i kupić coś co ma przynajmniej te 55-60m i 3 pokoje.
Nigdy nie wiesz jak się życie potoczy, a mając 3 pokoje można od biedy dziecko wychować. Na 40 metrach to
Jeśli nie planujecie dzieci to 42m2 wydaje się akceptowalne, ale nadal ciasne.
powodzenia w wyborach.