Aktywne Wpisy

jeśli lekarze pracują w dyżurach po 24h, to przyjmując, że pracują połowę miesiąca, a połowę mają wolne, to jest 15 dni pracy x 24h, to daje 360h, dzieląc to przez 100 tys. zł, to lekarz dostaje ochłap w postaci 270 zł za godzinę xD. i to jest za dużo?
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy

thorgoth +22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki polećcie dobrego dietetyka od SIBO w Krakowie.
Koniecznie zależy mi na tym żeby był dobry, bo mam rozległy problem - sibo, imo, nietolerancja histaminy. Przez wymienione problemy nasilają mi się zaburzenia lękowe, depresyjne, które i tak są spore.
Próbowałem skontaktować się z Justyną Pampuch, ale na razie nie odbiera, a w rejestracji powiedzieli mi tylko tyle, że ma kalendarz wypełniony po brzegi i raczej trudno będzie mi się do niej dostać.
Rok temu przeszedłem u gastrologa leczenie i potem stosując się do zaleceń, stosując zioła byłem w stanie kontrolować chorobę, ale teraz jest jej zaostrzenie i wymagam konsultacji.
#sibo #krakow #dietetyka #dietetyk
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Z tyloma problemami to ja aktualnie mam bardzo jednostajną dietę, w dodatku wiele ziół, czy suplementów, czy witaminy z grupy B zwiększają histaminę w organizmie, a ta wywołuje u mnie szereg objawów od lęki, drażliwości, zmęczenia po agresję i myśli samobójcze.
Lekarze
Po antybiotykach byłem pół roku na probiotykach wymiennie (alflorex, entolactis, sanprobi ibs).
Po antybiotykach byłem też na fodmapie przez kilka tygodni i brałem przez 3 miesiące berberynę,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Sprawdzanie tego jest strasznie absorbujące, bo to nie jest tak, że widać gołym okiem od razu. To musi się kumulować najpierw w organizmie i
Ja taką kurację powtarzam co około pół roku i o wszelkich problem zapominam.
Odezwij się na priv, dam Ci namiar na mojego lekarza
Natomiast to, że problem powraca jest też związane z np. ogólnym lajfstajlem, czy przyzwyczajeniami,