Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @guilmonn: wydaje mi się, że zmiana priorytetów nigdy nie jest nagła. Jeśli ktoś jest naszym przyjacielem np. ze szkoły średniej i widujemy się kilka razy w tygodniu, to rzeczywiście czasem zdarza się, że ta relacja jest dla nas coraz mniej istotna, pojawia się wspomniana żona, praca i tak stopniowo najpierw spotykamy się raz na miesiąc, potem raz na pół roku, a kończy się na składaniu życzeń
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm: Próbuję wzbudzić atencję i dlatego piszę anonimowo? Jedyne co zrobiłem, to zebrałem głos różnych ofiar i ich argumenty. Jednego dnia Ty kogoś zghostujesz, drugiego ktoś Ciebie i pewnie nie będzie tak fajnie (w sensie nie Ty personalnie, to tylko przykład). Ludzie są egoistami i rzadko kiedy myślą o innych, a świat byłby lepszy jakbyśmy traktowali innych tak jak sami byśmy chcieli być traktowani, to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jestem zniszczonym psychicznie człowiekiem z depresją. Miałem kilka osób, z którymi znałem się od szkół czyli już jakieś 10-15 lat. Każdy ma swoje życie i nie widzimy się po kilka lat. Wszystkich zghostowalem, nie widzę sensu w życiu i nie widzę sensu utrzymywać takich znajomości. I tak mi nie pomogą, nie wiedzieli nawet o moim problemie bo nie mam zamiaru robić z siebie ofiary. Spotkania i tak się
  • Odpowiedz