#biedanonim Pytanie zarówno do niebieskich, jak i do różowych pasków. W jaki sposób poznać, że kobieta faktycznie Cię pożąda i jesteś dla niej najlepszym wyborem, a nie po prostu bezpieczną opcją? Jakie zachowania świadczą o tym, że jest podekscytowana faktem, że jesteś samcem, z którym idzie przez świat i nie ma w tym większej kalkulacji? #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill
@mirko_anonim: tego rodzaju znaki są niestabline i nic tak naprawdę nie oznaczają bo co z tego że jesteś pierwszym wyborem dzisiaj, jak za pół roku będziesz nudny a kolega z pracy będzie od ciebie fajniejszy?
jak zadajesz takie pytania, czy jesteś "samcem z którym idzie przez świat" to znaczy że w tej roli może się czujesz niepewnie, a to może oznaczać z góry, że nie jesteś samcem z którym idzie
Anonim (nie OP): To daje się wyczuć. Kobieta której się podobasz zeyczajnie będzie się cieszyła, że może z tobą przebywać, widać to będzie na jej cieszącej się twarzy itd. Natomiast kobieta, która jest z tobą, ale jej się nie podobasz i jest z tobą z obawy przed samotnością, nie będzie się cieszyła z twojej obecności bo będzie się do niej zmuszać, dosyć często będzie ci wbijała szpile i zwracała się do
Anonim (nie OP): Dodam jeszcze, że miałem kiedyś epizod z taką co będąc przed 30 i po karuzeli „startowała” do mnie z obawy przed samotność. To dało się wyczuć, że nie jest autentyczne i robione przez nią z musu. Było tak, że stale mi dogadywała i sugerowała, żebym ją gdzieś zaprosił, podczas gdy innych którymi była zainteresowana to ona zapraszała, ale oczywiście nie mnie, bo do mnie przychodziła na siłę. Lepiej
@mirko_anonim: Chce z tobą cały czas przebywać, wypisuje do ciebie codziennie, odpisuje bardzo szybko, ciągle szuka kontaktu fizycznego, robi laske sama z siebie, gotuje, sprząta, nie chodzi na imprezy sama, mówi ci że cię kocha, planuje przyszłość z tobą, jest o ciebie zazdrosna, chce cie poznać z rodzicami i jej przyjaciółmi. Plus minus tak to wygląda. I jeśli doświadczasz czegoś takiego to laska cie ma za bóstwo i są małe
@Balcerek5112: @mirko_anonim ja tylko dodam dlaczego tak się dzieje. Jak coś/ktoś wywołuje pozytywne emocje i czuje przyjemność to chce cały czas przebywać w okolicy tego czegoś/kogoś. Ponieważ to jest przyjemne. Pisząc obrazowo np kupujesz nową grę którą jesteś podjarany, wtedy chcesz być przy tej grze cały czas ponieważ odczuwasz przyjemność z gry. Jeśli tej przyjemności już nie ma to nie chcesz przebywać w
@mirko_anonim Zwracaj uwagę przede wszystkim na to jak się zachowuje w takiej relacji (niekoniecznie zwracaj uwagę na słowa albo weryfikuj je z czynami i zachowaniami czy są zgodne z tym co mówi) Jeśli widzisz jakaś niespójność, jakieś red flagi np. laska potrafi przestać się do Ciebie odzywać, rzadko odpisuje, masz wrażenie ze jest nieobecna - to prawdopodobnie taki związek nie będzie dla Ciebie zbyt dobra opcja bo szkoda życia na zachowanie
Pytanie zarówno do niebieskich, jak i do różowych pasków. W jaki sposób poznać, że kobieta faktycznie Cię pożąda i jesteś dla niej najlepszym wyborem, a nie po prostu bezpieczną opcją? Jakie zachowania świadczą o tym, że jest podekscytowana faktem, że jesteś samcem, z którym idzie przez świat i nie ma w tym większej kalkulacji? #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
źródło: desire
Pobierzbo co z tego że jesteś pierwszym wyborem dzisiaj, jak za pół roku będziesz nudny a kolega z pracy będzie od ciebie fajniejszy?
jak zadajesz takie pytania, czy jesteś "samcem z którym idzie przez świat" to znaczy że w tej roli może się czujesz niepewnie, a to może oznaczać z góry, że nie jesteś samcem z którym idzie
@mirko_anonim szukaj aseksualnej laski. zazwyczaj mają mniejszy pezebieg
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: Ziomeczku, nie ma reguł. Po mojemu, jak zaczynasz być przedmiotem shittestów to jest to początek końca.
@Balcerek5112: @mirko_anonim ja tylko dodam dlaczego tak się dzieje. Jak coś/ktoś wywołuje pozytywne emocje i czuje przyjemność to chce cały czas przebywać w okolicy tego czegoś/kogoś. Ponieważ to jest przyjemne. Pisząc obrazowo np kupujesz nową grę którą jesteś podjarany, wtedy chcesz być przy tej grze cały czas ponieważ odczuwasz przyjemność z gry. Jeśli tej przyjemności już nie ma to nie chcesz przebywać w
Zwracaj uwagę przede wszystkim na to jak się zachowuje w takiej relacji (niekoniecznie zwracaj uwagę na słowa albo weryfikuj je z czynami i zachowaniami czy są zgodne z tym co mówi)
Jeśli widzisz jakaś niespójność, jakieś red flagi np. laska potrafi przestać się do Ciebie odzywać, rzadko odpisuje, masz wrażenie ze jest nieobecna - to prawdopodobnie taki związek nie będzie dla Ciebie zbyt dobra opcja bo szkoda życia na zachowanie