Aktywne Wpisy

adam-pajac +324
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

okzegaroski +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Probowales klasyczne, rob to co kochasz i dostawaj jeszcze za to pieniądze?
Najwidoczniej po mamie zdobyłeś bakcyla do pojscia na bezrobocie. Tak świat jest stworzony, że większość musi pracować. Jedynie co, to możesz robić to co lubisz i zgarniac hajs,
Czemu jprd rodzice mnie nie cisneli zebym poszedl na medycyne czy nawet na elektryka. Moglbym przynajmniej nutke przyjemnosci czerpac z tego ze komus zycie uratowalem albo fajna chate postawilem. A tak to siedze i cyferka
────────────────────
Tylko ani mi sie waz pomyslec o tym calym bezsensie! Oj nie, masz tutaj nastepnych "Chlopakow do wziecia", "Lost", "John Wick 56" oraz "Rolniczka szuka meza"
I nie zapominaj! Jak chcesz znalezc zone lub dziewczyne to musisz ZAPIEPRZAC!!!!! Musisz byc
A co jezeli ja kocham patrzec w sciane? Da sie na tym zarobic? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Blagam Cie. Nawet artysci co kochaja malowac w pewnym momencie wymiotuja nastepnym obrazem bo klient chce tak i tak. A
@mirko_anonim: p--------j wszystko w p---u, wyjedź na jakąś wyspę, będziesz tam ekspertem od wszystkiego, załóż sobie bar na plaży i wyjebongo. Jak w tej historii o biznesmenie
Prawdziwa satysfakcję z pracy maja ludzie których praca to jednocześnie hobby.