#biedanonim Mam powoli dość mojej pracy. 1,5 roku na stanowisku robotniczym - utrzymanie ruchu, jako takiego zapierdzielu nie ma, można się poobijać, ale nie widzę się w tym i raczej się nie nadaje do tego. Jeszcze się stresuję. No i wynagrodzenie rzędu 3100 na łapę. Myślę nad wypowiedzeniem za porozumieniem stron z datą końca maja i chwilę odpocząć i na spokojnie czegoś poszukać. Kasę rzędu kilkudziesięciu tysięcy mam, zresztą nie wydaje dużo. Nie wiem po co to piszę, chyba nie potrafię podjąć męskiej decyzji.
Mam powoli dość mojej pracy. 1,5 roku na stanowisku robotniczym - utrzymanie ruchu, jako takiego zapierdzielu nie ma, można się poobijać, ale nie widzę się w tym i raczej się nie nadaje do tego. Jeszcze się stresuję. No i wynagrodzenie rzędu 3100 na łapę. Myślę nad wypowiedzeniem za porozumieniem stron z datą końca maja i chwilę odpocząć i na spokojnie czegoś poszukać. Kasę rzędu kilkudziesięciu tysięcy mam, zresztą nie wydaje dużo. Nie wiem po co to piszę, chyba nie potrafię podjąć męskiej decyzji.
#praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.