Aktywne Wpisy

Antorus +156
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

mhrok87 0
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 29.7% (35)
- 2-3 41.5% (49)
- 4-5 16.1% (19)
- Więcej (wyjaśnij) 12.7% (15)

#anonimowosc #prywatnosc #cybersecurity #kiciochpyta #internet
W jaki sposób zapewnić sobie wysoki poziom anonimowości online (oczywiście przy legalnej aktywności)?
Czy w ostatnich latach pojawiło się coś lepszego od odpalenia przeglądarki #tor przy włączonym #vpn z tzw. kill switchem? Wtedy powinniśmy mieć dwie warstwy ochrony, a dzięki VPN dostawca nie powinien wiedzieć, że uruchamiamy Tora, co samo w sobie może być odebrane jako sygnał do inwigilacji użytkownika.
Niestety, routery od wielu dostawców #internet nie zapewniają możliwości konfiguracji VPNów bezpośrednio na nich, a nowe #macbook #macos z procesorami M1/M2 uniemożliwiają instalację #tails #tailsos. Co wtedy zostaje? Może podpięcie dodatkowego routera kompatybilnego z #openvpn + #whonix?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
@mirko_anonim: TailOS się nie instaluje, tylko bootuje wersję live. Można by spróbować na maszynie wirtualnej. BTW. Na pewno masz jakiś stary laptop.