mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
TerazMnieWidac
TerazMnieWidac
@mirko_anonim jeżeli ona nie chce być twoją kochanką, to znajdź sobie inną. Związek otwarty czy jak to się tam nazywa.
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Zamień się laską z moim kumplem, który nie ma nigdy ochoty na s3ks, a jego dziewczyna na to narzeka xd Jeszcze jak był singlem to rzadko konia trzepał, nie chodził na randki i ona zdziwiona i sie obraża, ale widziały gały co brały.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
2
k.....a
Niskie libido u partnerki - uciekać czy da się z tym coś zrobić?

@mirko_anonim: przyzwyczaj się albo uciekaj. Lepiej nie będzie. Lepiej już było. Terapie są dla osób które są gotowe na zmiany. Ta dziewczyna nie jest.
2
s.....k
2
Kitku_Karola
2
Linnior88
@mirko_anonim: każdy taki wpis mi przypomina żeby się nigdy nie pchać z żadnym facetem w związek, mówienie o kobietach jak o przedmiotach do używania
2
M.....S
M.....S
2
M.....S
M.....S
@Linnior88: strasznie agresywny jestem XDDD
Serio zgłoś po pomoc do psychologa, przewrażliwienie i narcyzm da się leczyć, możesz jeszcze wyjść na ludzi.
2
M.....S
M.....S
@Linnior88: AA nie wiedziałem że jesteśmy w trakcie debaty akademickiej. XDDD
Co dokładnie jest ofensywne? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) To że ktoś ma inne zdanie jest dla Ciebie atakiem? Umierasz wewnątrz jak z czymś się nie zgadzasz? ( ͡º ͜ʖ͡º)
2
programista15cm
@mirko_anonim: po prostu wziales amebe. Nie wpadłeś na to dwa lata temu?
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): U mojej nic nie pomogło. 20 lat bez zmian. Przyzwyczaiłem się, ale jak tobie bardzo zależy na s3ksie to się rozstań i powiedz że to przez różnicę w libido, to może kolejnego uprzedzi wcześniej.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
1
Shemiaza
Shemiaza
1
Kitku_Karola
1
s.....k
1
Kitku_Karola
1
Kitku_Karola
@siurasek bo dla mnie ważne by ludzie jak maja problem to by rozumieli czemu maja problem i jak sobie z nim radzić. Dużo czytałam i testowałam w swoich relacjach wiec o tym co wiem co mówię to przekazuje. Pełnymi zdaniami najlepiej się przekazuje treść xD
1
Linnior88
@MSDS: i jeszcze obrażasz bo normalna rozmowa to rzecz ci obca
Kolejny troll
1
Kremufka2137
@mirko_anonim: było tak od początku?
0
sberatel
@mirko_anonim nic niezwykłego, niektóre tak mają.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Moja też tak ma, jedyny czas kiedy miała ochotę to w wieku 40 lat wtedy mogliśmy się kochać codziennie po 2 razy. Teraz wszystko wróciło do jej normy z tym, że wie o moich potrzebach i lodzik, czasem 69 mam w każdej chwili i nie robi tego z przymusu.

───────────────────
0