Anonim (nie OP): Moja też tak ma, jedyny czas kiedy miała ochotę to w wieku 40 lat wtedy mogliśmy się kochać codziennie po 2 razy. Teraz wszystko wróciło do jej normy z tym, że wie o moich potrzebach i lodzik, czasem 69 mam w każdej chwili i nie robi tego z przymusu.
Anonim (nie OP): Zamień się laską z moim kumplem, który nie ma nigdy ochoty na s3ks, a jego dziewczyna na to narzeka xd Jeszcze jak był singlem to rzadko konia trzepał, nie chodził na randki i ona zdziwiona i sie obraża, ale widziały gały co brały.
Anonim (nie OP): U mojej nic nie pomogło. 20 lat bez zmian. Przyzwyczaiłem się, ale jak tobie bardzo zależy na s3ksie to się rozstań i powiedz że to przez różnicę w libido, to może kolejnego uprzedzi wcześniej.
Niskie libido u partnerki - uciekać czy da się z tym coś zrobić?
@mirko_anonim: przyzwyczaj się albo uciekaj. Lepiej nie będzie. Lepiej już było. Terapie są dla osób które są gotowe na zmiany. Ta dziewczyna nie jest.
@Kitku_Karola wystarczy nie robić dzieci, do sprzątania są urządzenia, a jeść można na mieście ( ͡º͜ʖ͡º) co do okazywania troski i uczucia partnerce, to chyba oczywistość w związku, przynajmniej dla mnie
@siurasek bo dla mnie ważne by ludzie jak maja problem to by rozumieli czemu maja problem i jak sobie z nim radzić. Dużo czytałam i testowałam w swoich relacjach wiec o tym co wiem co mówię to przekazuje. Pełnymi zdaniami najlepiej się przekazuje treść xD
───────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: przyzwyczaj się albo uciekaj. Lepiej nie będzie. Lepiej już było. Terapie są dla osób które są gotowe na zmiany. Ta dziewczyna nie jest.
co do okazywania troski i uczucia partnerce, to chyba oczywistość w związku, przynajmniej dla mnie