#biedanonim Hej różowe. Czy jak jeden z was wiedząc że pojechałem tu i tu pyta czemu jej nie wziąłem to znaczy, że serio jej o to chodzi? Wasza bywa czasem pokrętna stąd pytanie :) A wy niebieskie, czy bralibyście fajną różową ale jednak dalszą znajomą jeśli byście mieli taką okazję? Np. jedziecie do innego dużego miasta. Przy czym ona nic nie wniesie do wyjazdu. Dla towarzystwa? Żeby pogadać? Jest jedno ale - ona jest zajęta, więc to trochę jak granie na korzyść innego gościa.
@mirko_anonim: Gdzie? Na wakacje? Nie sponsoruje wyjazdów znajomym. Co najwyżej dziewczynie/kobiecie, ewentualnie rodzicom. Jeśli płaci za siebie to możesz zaprosić ¯\(ツ)/¯
✨️ Autor wpisu (OP): @AnonimoweLwiatko nie na wakacje. Dajmy na to, musisz coś załatwić w Zakopanem albo w Warszawie rano wyjazd w nocy albo na następny dzień powrót. Np. odebrać papiery w robocie, albo parę godz. szkolenia. Tak czy tak musisz jechać a wzięcie jej nic cię nie kosztuje ( ͡°͜ʖ͡°)
Hej różowe. Czy jak jeden z was wiedząc że pojechałem tu i tu pyta czemu jej nie wziąłem to znaczy, że serio jej o to chodzi?
Wasza bywa czasem pokrętna stąd pytanie :)
A wy niebieskie, czy bralibyście fajną różową ale jednak dalszą znajomą jeśli byście mieli taką okazję? Np. jedziecie do innego dużego miasta. Przy czym ona nic nie wniesie do wyjazdu. Dla towarzystwa? Żeby pogadać? Jest jedno ale - ona jest zajęta, więc to trochę jak granie na korzyść innego gościa.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Chyba na Ciebie leci i na serio by chciała byś ją wziął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────
@mirko_anonim: Serio o to. Gdyby nie chciała, to by nie pytała, widocznie lubi spędzać z Tobą czas.