@mirko_anonim: ale to jest tylko dziewczyna a nie żona, po co tam z nią jeździsz co tydzień ona może lubi i się dobrze czuje z nimi, ale przecież ty masz swoje sprawy i swoją rodzinę i w weekendy możesz chcieć robić co innego
@mirko_anonim: przyzwyczajaj się, albo szukaj innej. Lepiej nie będzie, jeśli ona lubi spędzać czas z rodziną i do nich jeździć to nie licz na to,że coś się zmieni.
@g455: No ja na przykład nie lubię ludzi, którym nie mieści się w głowie, że ktoś nie chce pić, albo pije mniej tylko z grzeczności. Z doświadczenia wiem, że jedyne co w głowach niektórych ludzi jest "usprawiedliwieniem" to antybiotyk.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
ona może lubi i się dobrze czuje z nimi,
ale przecież ty masz swoje sprawy i swoją rodzinę i w weekendy możesz chcieć robić co innego
jak się ożenisz, to dopiero będziesz miał cyrk
po ludzku, z doświadczenia dobrze Ci radzę. jak już zaczną jej suszyć głowę kiedy ślub to pilnuj jak ona na to zareaguje.
jak Ci przyniesie ich ambicje pod Twój dach to albo ją prostuj, albo ją zostaw
@g455: ja nie znam nikogo z roczników 90+ którzy byliby znowu na tyle głupi i pili z brzuchatymi wujkami po pełnym
źródło: 55c57c6f22952_o_full
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora