Aktywne Wpisy

EndymionPP +289
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz
Uzytkownik_awaryjny +210

takie pytanko z #praca w #it choc nie do końca jest to typowe IT. małe miasto, praca w małej firmie, cisza spokój, głównie przy stronach www - typowy front ale też bardziej na WP + jakieś edytory wyswig, do tego troche drobnicy - adminka hostingów na home.pl (tu komuś skonfigurować poczte, tu założyć ftpa) - taki bardzo lajtowy temat, na uop - wychodze o 4 i nic mnie nie interesuje, zero deadlinów, terminy nie gonią - za ile byście tego typu prace wycenili? nie ma tutaj potrzeby znajomosci php, javy czy juz nie mowiac o bardziej skomplikowanych językach, max potrzeb to css i podstawy htmla. 8 na kwicie by was zadololiła czy mało? taka rozterka - czy zostac i miec spokój i chill czy gonic krolika i tyrac na 15k i wyzej?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: 8k by zadowoliło, ale faktycznie rozterka powiem CI miras, bo też rozkminiałem zady i walety. 15k przekroczyłem 15k temu i powiem Ci że tu, wyżej, też bywa lajtowo kurde ( ͡° ʖ̯ ͡°) jest czas na wypok przed
@mirko_anonim: mocno byś się zdziwił
@mirko_anonim: brutto? Ja bym został i jak nie patrzą na ręce i się szybko wyrabia z robotą to ogarniał delikatnie jakiś dodatkowy temat + po robocie też i za jakiś czas przeszedł na swoje. Aczkolwiek mi zależy tylko na full remote wiec wybrałbym 8k zdalnie zamiast 15 w biurze.
@mirko_anonim No właśnie mocno byś się zdziwił miras. Spoko, ok, pytasz w czym siedze to 14+lat expa, opanowane kilka języków (na tyle, by świadomie dobierać technologie i nie bronić tego jednego jak świętego grala), ale paradoksalnie właśnie w tym, w czym teraz siedze, nie wiem czy do końca można nazwać programowaniem (