Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Mam pytanie do różowych i norników. Co kieruje wami, że wciskacie brednie ludziom? Przecież to co mówicie jest całkowitym zaprzeczeniem tego co robicie.

Część normików doskonale zdaje sobie sprawę z tego że bredzą ale robią to w celu dodatkowego wprowadzania przegrywa w błąd i mieszania mu w głowie. Taka forma rozrywki.
Część normików mówi to żeby podreperować swojego ego, dzięki temu mogą wmawiać sobie że są dobrymi ludzmi bo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Zakretka21, oprócz tego, że mam zaburzenia lękowe, depresyjne i wygląd chłopca to w zachowaniu jestem podobny do starego. Matkę cieszy to, że nie sprawiam problemów i mam pracę.
To jest osoba, która "toleruje" agresywne zachowania mężczyzn. Kilka miesięcy temu miałem dość mocną spinę ze starymi, gdzie sporo im wypomniałem i doszło prawie do bójki to matka powiedziała wtedy "będziesz miał dzieci to zrozumiesz jak to jest".
Czyli
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: sprawa jest prosta: to co oni uważają za "dobre" nie jest tym sprawia że coś jest dla nich "atrakcyjne"

Na poziomie racjonalnym potrafią określić co jest "dobre". Ale uwaga "dobre" to znaczy wygodne dla nich - spokojny, ułożony, pracujący facet. Coś jak dobrze ułożony pies - nie ma z nim problemów.

Ale to nieokiełznany wilk posiada w sobie naturalną magię. To jest spotkanie z niebezpieczeństwem, niepewność reakcji, pewne ryzyko,
  • Odpowiedz