Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Część normików doskonale zdaje sobie sprawę z tego że bredzą ale robią to w celu dodatkowego wprowadzania przegrywa w błąd i mieszania mu w głowie. Taka forma rozrywki.
Część normików mówi to żeby podreperować swojego ego, dzięki temu mogą wmawiać sobie że są dobrymi ludzmi bo
To jest osoba, która "toleruje" agresywne zachowania mężczyzn. Kilka miesięcy temu miałem dość mocną spinę ze starymi, gdzie sporo im wypomniałem i doszło prawie do bójki to matka powiedziała wtedy "będziesz miał dzieci to zrozumiesz jak to jest".
Czyli
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Na poziomie racjonalnym potrafią określić co jest "dobre". Ale uwaga "dobre" to znaczy wygodne dla nich - spokojny, ułożony, pracujący facet. Coś jak dobrze ułożony pies - nie ma z nim problemów.
Ale to nieokiełznany wilk posiada w sobie naturalną magię. To jest spotkanie z niebezpieczeństwem, niepewność reakcji, pewne ryzyko,