Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

z powodu mojej brzydoty wszedłem na drogę, która całkowicie mnie zdemotywowała do robienia czegokolwiek, żeby poznawać kobiety.

Where problem? Zero stresu, zero toksycznych zachowań, potrzeby zaspokojone, czilera utopia. Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
  • Odpowiedz
boję chyba samotności

@mirko_anonim: tak jakby związek czy małżeństwo gwarantował jej brak xd Divy nie są sposobem na samotność, tak samo jak nie jest nim związek. IMO bardziej boisz się opinii zewnętrznej i tego że "odstajesz" od innych którzy wiodą "normalne" życie czyli ślub, bombelki, rodzinne spendy itd. Najlepiej mieć w------e i żyć po swojemu tylko zadbać o jakieś zabezpieczenie finansowe na starość.
  • Odpowiedz
Nie oczekujesz rad, ale powiem tylko jedno.

W razie jakbyś zmienił zdanie i postanowił jednak poznać jakąś dziewczynę, wejść w związek to nie przejmuj się swoją przeszłością i nie tłumacz się z niej. Kobiety robią tak samo, nieraz usłyszysz, że "etap dzikich imprez na studiach i przygód z tindera to przeszłość, a przeszłość się nie liczy".

Jak wiemy faceci, a w szczególności nieatrakcyjni faceci nie mają możliwości przeżywania przygód tak jak robią
  • Odpowiedz