Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +458
#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
źródło: IMG-20260212-WA0022
Pobierz

Siemka, proszę o wsparcie albo radę :)
Pracuję w firmie 7 lat CNC, na tych samych maszynach, zarabiam bez nadgodzin 3800 zł + 13 pensja 3200 zł (wszystko w netto) praca oddalona o 10 km, ogólnie praca zła nie jest , wszystko poukładane, nic już mnie nie zaskakuję, ale i zero perspektyw. Chcę się zwolnić i wyjechać za granicę, ale minus jest taki że mam 3 miesiące wypowiedzenia a w mojej firmie nie idzie się dogadać. Więc muszę ryzykować, żeby się zwolnić i dopiero wtedy szukać nowej pracy zagranicą bo tam niestety żaden pracodawca nie jest w stanie mi zapewnić że poczeka na mnie aż tyle czasu. Myślicie że warto zaryzykować? Dodam że nie mam kredyty a ni rodziny. #emigracja #cnc #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Rzucaj papierami i szukaj se roboty na spokojnie.
Jak chcesz za granicę to wysyłaj cv bezpośrednio do pracodawcy, omiaj agencje pracy.
───────
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
Jak masz już wstępnie robotę nagrana i zmotywowany to uciekaj
Jako operator CNC z doświadczeniem możesz wybrzydzać w ofertach, w Polsce i za granicą, widziałem oferty w prawie całej Europie, kwestia jakie znasz języki.
I na początek polecam jechać przez agencję bo zaoszczędzisz mnóstwo pieniędzy.
@mirko_anonim: praktycznie zerowe ryzyko, nawet nie wiem czego sie obawiasz