@mirko_anonim: nie jesteś chadem, dlatego musisz się gimnastykować by zabawić księżniczkę. Przykro mi, taka jest prawda, na widok Chada robi się mokra i chętnie zrobiłaby to nawet na podłodze. No ale ty musisz wymyślać i zabawiać. Zadaj sobie pytanie czy ona zrobiła coś w tym kierunku?
@mirko_anonim: jak długo jesteście razem? Bo po kilku latach to dosyć normalne, że pojawia się rutyna. Ale żeby coś z tym zrobić to obydwoje musicie mieć chęci, a nie że tylko ty się starasz.
No a jeśli krótki staż i już jest tak, to mam złe wieści xD czy ty się czujesz wystarczająco męski w tym związku? Może za każdym razem nie trzeba jej rzucać na stół, ale czasami stanowczo
@mirko_anonim: jakbys byl czadem to nawet jakbys puscil baka ogladajac TV to ona juz by byla podniecona a tak to musisz robic fikolki bo wszystko ksiezniczce nie pasuje.
✨ Autor wpisu (OP): @mateusz-bogacki No to jest realny problem, sytuacja głupia okej, ale serio chce wiedziec co robic. Ja odwalam? Czy ona? A moze oboje
@Qullion: Nawet jak ta nie lubi, to narzekanie powinno się skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: slabo, ze w ogóle myślisz, że musisz je spełniać
No a jeśli krótki staż i już jest tak, to mam złe wieści xD czy ty się czujesz wystarczająco męski w tym związku? Może za każdym razem nie trzeba jej rzucać na stół, ale czasami stanowczo
To serio nie bait, ja nawet nie wiem czy odnosisz sie ze moja wina czy jej xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
No to jest realny problem, sytuacja głupia okej, ale serio chce wiedziec co robic. Ja odwalam? Czy ona? A moze oboje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: od tego one są - ona daje ci sygnał że odejdzie jak nie zmienisz czegoś