Aktywne Wpisy

MonazoPL +102
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +549

Próbuję odzyskać pieniądze stracone na #ftx. Przesłałem dokumenty przez stronę FTX EU (https://ftxeurope.eu/ - sprawdzałem, podobno nie scam), po pewnym czasie otrzymałem maila z adresu catchall@ftxeurope.eu (Giorgos), proszącego o przesłanie jeszcze raz wyraźnego skanu dokumentu tożsamości. Wysłałem wtedy zapytanie pod 3 inne adresy (complianceeu@ftx.com + support@ftxeurope.com + infoeu@ftx.com) dot. tego, czy to był legitny mail. Odpowiedział(a) mi Reno z tego samego adresu co Giorgos (catchall@ftxeurope.eu), pisząc, że tak, a skan mogę przesłać na adres (complianceeu@ftx.com).
1. Czy to legitne zapytanie?
2. Jeśli tak, jak bezpiecznie przesłać skan dokumentu mailem? Znak wodny i/lub zabezpieczenie hasłem opartym o wcześniej przesłane dokumenty?
Osobno:
3. Czy wysyłać teraz jakieś wnioski do dwóch innych bytów, które mają zajmować się sprawą, tj. Kroll i PwC?
4. Jak teraz najbezpieczniej kupować na giełdach krypto? Załóżmy, że chciałbym móc wydać 5-10k zł w momencie dużego spadku. Jak sprawić, żeby pieniądze pojawiły się jak najszybciej na koncie na giełdzie, i abym w ciagu kilku minut mógł dokonać za nie transakcji, następnie od razu przesyłając krypto na portfel offline?
#kryptowaluty #bitcoin #krypto #ethereum
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: np_file_194737
Pobierz