Aktywne Wpisy

HoroLive +6
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +191

#przemyslenia #marsz #polityka
Największy paradoks obecnych czasów to branie pod uwagę opinii osób typu aktorzy, osób które pracują od dawna w mediach w jakiś sposób i wykorzystują swój wygląd do zabrania uwagi, to jest największy błąd ludzi i przyczyna problemów. Często można przeczytać że ten aktor to taki fajny bo grał fajnego w tym filmie, albo był śmieszny w jakimś programie czy występie. Czy wy nie rozumiecie że ci ludzi robią to dla pieniędzy, to tak jak janusz idzie do fabryki smrodu i produkuje, tak aktorzy idą do roboty na siłę i produkują to co osoba która płaci zarząda, z tym że aktorzy wykorzystują jeszcze swój ładny wygląd dla przyciągnięcia uwagi. Ludzie oglądają jakiś film który porusza ciekawy temat to nie lubią reżysera, scenarzysty czy producenta tylko aktora który ładnie wyglądał i się uśmiechał i nakłamał w sposób który odpowiada normą.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91